Ausztria: nagyon súlyos sérülést szenvedett a fiatal magyar

Vágólapra másolva!
2018.11.22. 22:36
Nagyon súlyos térdsérülést szenvedett az Austria Wien második számú csapatával az osztrák másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Mester Csaba.

A 16 éves támadó augusztusban érkezett a csapathoz a Red Bull Salzburg U16-os együttesétől, a másodosztályban három meccsen jutott szóhoz, két gól és egy gólpassz a mérlege.

A korábbi győri játékos jó darabig nem javíthatja a statisztikáit, mert az edzésen keresztszalag-szakadást szenvedett – teljes szakadás esetén a felépülési idő egyéntől függően hat-kilenc hónapot szokott igénybe venni –, sőt szerdán már a műtéten is átesett.A korábbi győri játékos jó darabig nem javíthatja a statisztikáit, mert az edzésen keresztszalag-szakadást szenvedett – teljes szakadás esetén a felépülési idő egyéntől függően hat-kilenc hónapot szokott igénybe venni –, sőt szerdán már a műtéten is átesett.

Hiobsbotschaft für die Young Violets! Csaba Mester zog sich im Training einen Kreuzbandriss zu und wird mehrere Monate ausfallen. Die Operation am Mittwochabend ist gut verlaufen. #comebackstronger #faklive

285 Likes, 7 Comments - Young Violets Austria Wien (@youngvioletsaustriawien) on Instagram: " Hiobsbotschaft für die Young Violets! Csaba Mester zog sich im Training einen Kreuzbandriss zu..."

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik