Bursaspor: az elnök elismerte, tárgyalnak Dzsudzsákról a Schalkéval

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.09. 07:41
null
Dzsudzsák a jó Eb szereplés után a Schalkéban köthet ki (Fotó: AFP)
Mint arról korábban beszámoltunk, a Bursaspor labdarúgócsapatának elnöke, Ali Ay elismerte, hogy a klub tartozik játékosának, Dzsudzsák Balázsnak. A török klubvezető újra megszólalt az üggyel kapcsolatban, valamint elmondta, a magyar válogatott támadó sorsa 15 napon belül tisztázódhat.

 

A Bursaspor is megkezdte a felkészülését a 2016–2017-es szezonra, s az első edzés után az elnök válaszolt az újságírók és a szurkolók által feltett kérdésekre, így érintette Dzsudzsák Balázs és a cseh Tomás Necid sorsát is.

Tizenöt napon belül minden tisztázódik – idézi a török klubvezető, Ali Ay szavait a bursaspordabugun.com. – Addig maradnak a játékosaink, amíg el nem adjuk őket. Tartanunk kell a költségvetésünket, így próbálunk jó üzleti helyzetbe kerülni az ilyen drága átigazolásoknál.”

„Bízhatnak bennünk a szurkolók, a Bursaspor egyetlen lírát sem herdál el. Jövő héten megkapja az elmaradt járandóságát, és ha ez megtörtént, minden sokkal tisztábban látszik majd” – utalt Dzsudzsák jövőjére az elnök.

Az Ali Ay által elmondottakat a bursasporluyuz.org is idézi, sőt a török honlap szerint az elnök a Schalke konkrét érdeklődéséről is beszélt.

„Dzsudzsák egy remek játékos és jó vezető. A felé fennálló tartozást már előkészítettük, hétfőn kapja meg 1.3 millió eurónyi elmaradt járandóságát. Jelenleg a Schalkéval tárgyal, jövő héten pedig a megállapodás is megszülethet.”

Mint arról beszámoltunk, a német élvonalbeli Schalke négymillió eurós ajánlattal állt elő, de török sajtóhírek szerint Spanyolországból és Amerikából is volt megkeresése Dzsudzsáknak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik