Bursaspor: Dzsudzsáknak még mindig tartoznak; amerikai ajánlatot emlegetnek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.08. 08:27
null
Az elnök nagy haszonban bízik Dzsudzsák eladásából, de ehhez rendeznie kell az elmaradását (Fotó: iha.com.tr)
Törökországban továbbra is téma a Bursaspor magyar válogatott légiósának, Dzsudzsák Balázsnak a jövője. Sajtóhírek szerint a klub továbbra is tartozik a szélsőnek, ezt jövő hétig kell törlesztenie.

A Bursaspor híreiben naprakész bursaspordabugun.com oldal információi szerint a török klubnak július 14-ig 1.4 millió eurót kell kifizetnie Dzsudzsák Balázsnak, ellenkező esetben a 2019 nyaráig érvényes szerződése semmisnek tekinthető.

JÖVŐ HÉTEN JÖN A JÖN A SCHALKE; NÉGYMILLIÓS ÜZLET – SAJTÓHÍR
A török tribundergi.com arról számolt be, hogy a német Schalke képviselői a jövő héten leülnek a Bursaspor vezetőivel, és befejezik a tárgyalásokat Dzsudzsák Balázs átigazolásáról.
A honlap úgy tudja, hogy a németek négymillió eurós ajánlatot tettek a magyar játékosért, és a felek között már megszületett az elvi megállapodás. Már a múlt héten beszámolhattunk arról, hogy Dzsudzsák neve is szerepel a Schalke kívánságlistáján.

A klub elnöke, Ali Ay ezzel kapcsolatban annyit mondott: hétfőig (július 11.) mindenképpen rendezik a tartozást. Dzsudzsák ázsiója megnőtt az Eb után, korábban helyi sajtóhírekre hivatkozva már beszámoltunk róla, hogy az anyagi gondokkal küzdő törökök hétmillió euróért válnának meg tőle a nyáron. Az elnök pár nappal később már tízmillió euró körüli összegről nyilatkozott.

A bursaspordabugun.com beszámol spanyol és német klubok érdeklődéséről, illetve kiemelnek egy várható amerikai ajánlatot is.

A Bursaspor anyagi problémáiról év eleje óta visszatérően ír a török sajtó, köztudott, hogy a klub a játékosok felé is jelentős tartozást halmozott fel. Dzsudzsák esetében január végén számolhattunk be először a problémáról. Akkor a középpályás menedzsere, Vörösbaranyi József megerősítette, hogy voltak csúszások a kifizetésekben, de a török klub azon van, hogy ezeket rendezze.

Azóta eltelt újabb fél év, de a török sajtóhírek alapján a probléma még mindig nem oldódott meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik