Légiósok: „Ember legyen a talpán, aki megmondja, hol folytatom”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.22. 07:28
A szezon végeztével lejárt Vadócz Krisztián szerződése az ausztrál A-League-ben szereplő, a rájátszás első körében kieső Perth Glorynál, de még nem tudja a légiós, hogy hol folytatja a karrierjét.

„Természetesen tárgyalunk a vezetőséggel az esetleges új szerződésről, ám ebben a fél évben a világ ezen tájain is megismertek, felfigyeltek rám, így más, az A-League-ben szereplő kluboktól is vannak ajánlataim. Ember legyen a talpán, aki megmondja, hol folytatom a karrierem – mondta a korábban Franciaországban, Skóciában, Hollandiában, Dániában, Svájcban, Spanyolországban és Indiában is légióskodó Vadócz Krisztián a DIGI Sport Reggeli Start műsorában. – Az NB I-be való visszatérés még nem célom, egyelőre távolról szurkolok a Honvédnak. Ki tudja? Talán egyszer játszom még a Honvédban.” Vadócz Krisztián a DIGI Sport Reggeli Start műsorában. – Az NB I-be való visszatérés még nem célom, egyelőre távolról szurkolok a Honvédnak. Ki tudja? Talán egyszer játszom még a Honvédban.”

A Sándor Györggyel egy klubban játszó középpályást az Európa-bajnoki szereplés lehetőségéről is kérdezték.

„Természetesen szívesen jönnék a válogatottba, ez nem kérdés. Ám már évek óta nem kerestek meg emiatt. A mérkőzéseinket meg lehet nézni, bizonyára meg is nézik azok, akiknek ez a feladatuk, és láthatják, hogy mit tudok. Remélem, az évek múlása nem pecsételte meg végleg a sorsom a válogatottnál” – mondta Vadócz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik