Szczecin: „Gyurcsónál brit és orosz csapatokat előztünk meg”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.05. 14:47
A Pogon Szczecin vezetősége a klub hivatalos honlapján nem győz lelkendezni a Videotontól érkező Gyurcsó Ádám megszerzése kapcsán.

„Nem szeretnénk eltitkolni, hogy nagy köszönettel tartozunk a partnereinknek, főtámogatónknak, a Grupa Azotynak – nyilatkozta a klub ügyvezető igazgatója, Jaroslaw Mroczek. – Gyurcsó Ádám érkezésével magas elvárásoknak is meg tudunk felelni. Ő akár még a 2016-os Eb-n is szerepelhet. A magyar bajnokságban kiemelkedő statisztikákat produkált, látványos stílust képvisel. Több klubbal versenyeztünk érte, lengyel élcsapatok mellett brit, török és orosz klubokkal."Jaroslaw Mroczek. – Gyurcsó Ádám érkezésével magas elvárásoknak is meg tudunk felelni. Ő akár még a 2016-os Eb-n is szerepelhet. A magyar bajnokságban kiemelkedő statisztikákat produkált, látványos stílust képvisel. Több klubbal versenyeztünk érte, lengyel élcsapatok mellett brit, török és orosz klubokkal."

„Gyurcsó Ádám számunkra nagy lehetőség. Mindkét lábával jól bánik a labdával, remekül végzi el a szabadrúgásokat, gólerős, de sok gólpasszt is ad. Magyarországon korábban a Legia jelenlegi mesterlövészével, Nikolics Nemanjával alkotott jó párost" – tette hozzá a klub sportigazgatója, Maciej Stolarczyk.

Gyurcsó Ádám nyilatkozatát itt olvashatja el!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik