Anglia: további három klub, ahol képben van Tőzsér – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.28. 12:39
A Daily Mail információi szerint a QPR-nál ma délután orvosi vizsgálatra várt Tőzsér Dániel után további három Championship-klub, a Fulham, a Hull City és a Derby érdeklődik.

A 24 csapatos angol másodosztályban már négy fordulón vannak túl az érintettek, a Hull City hét ponttal az 5., a QPR szintén hét ponttal a hatodik, a Derby négy ponttal a 16., míg a Fulham két ponttal a 21. helyen áll. A hitc.com szerint a QPR van pole pozícióban a lehetőséges kérők között. A feljutásban gondolkodó QPR menedzserét, Chris Ramsey-t meggyőzte Tőzsér előző idényben nyújtott teljesítménye: a merész célok kitűzése után is bátran lehet számítani a magyar középpályásra.

Az élvonalba feljutó Watfordot elhagyó, az érdeklődőkkel szabadügynökként tárgyaló labdarúgó menedzsere, Filipovics Vladan tegnap megerősítette a Nemzeti Sport Online korábbi információját, miszerint Tőzsérnek angliai ajánlati vannak. „A QPR-hoz már valóban orvosi vizsgálatra utazhatna, de másik lehetősége is van, hamarosan eldől, hol folytatja” – mondta Filipovics.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik