FTC: Otigbát elismerte Doll, Tőzsért Angliába várják

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.27. 14:04
A Ferencváros mai sajtóbeszélgetésén Thomas Doll vezetőedző az NSO kérdésére megerősítette tegnapi értesülésünket, mely szerint a Fradi érdeklődik a Heerenveenben szereplő, magyar U-válogatott védő, Otigba Kenneth iránt. A szakember azt is elmondta, hogy Tőzsér Dániel már nem készül velük. Úgy tudjuk, az angol másodosztályú QPR-nál várják orvosi vizsgálatra.  

A Nemzeti Sport Online szerdán jelezte, hogy a Ferencváros labdarúgócsapata ezen a nyáron egy ajánlatot már tett a Heerenveen magyar U-válogatott védőjéért, Otigba Kennethért, amit elutasítottak a hollandok, de most újabb ajánlatot készülnek tenni a magyar klub vezetői.A Nemzeti Sport Online szerdán jelezte, hogy a Ferencváros labdarúgócsapata ezen a nyáron egy ajánlatot már tett a Heerenveen magyar U-válogatott védőjéért, Otigba Kennethért, amit elutasítottak a hollandok, de most újabb ajánlatot készülnek tenni a magyar klub vezetői.

Az NSO kérdésére Thomas Doll vezetőedző ma annyit mondott, hogy valóban érdeklődnek Otigba iránt, de részletekről még korai lenne beszélni.

A német szakember kérdésünkre Tőzsér Dánielről is szót ejtett. Vele kapcsolatban legutóbb arról számoltunk be, hogy ugyancsak van esélye a ferencvárosi szerződésre, de Doll most azt mondta, velük edzett a középpályás a héten, de már nincs az Üllői úton.

A válogatott játékos menedzsere, Filipovics Vladan megerősítette azt az értesülésünket, hogy Tőzsér hamarosan Angliába utazhat, és van olyan másodosztályú klub, amelynél már orvosira várnák.

„A QPR-hoz már valóban orvosi vizsgálatra utazhatna, de másik lehetősége is van, hamarosan eldől, hol folytatja” – fogalmazott a játékosügynök.

Az azonban már biztosnak tűnik, hogy a legutóbb kölcsönben Watfordban szereplő, de az olasz Parma csődje után szabadon igazolhatóvá váló Tőzsér Angliában folytatja karrierjét, jó eséllyel a másodosztályban.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL

Érkezők: Haraszti Zsolt (Paks), Leandro de Almeida (Omonia – Ciprus, szabadon igazolhatóként), Pintér Ádám (Levadiakosz – Görögország, szabadon igazolhatóként), Radó András (Haladás),Cristian Ramírez (ecuadori, Fortuna Düsseldorf – Németország, kölcsön után végleg), Stanislav Sesták (szlovák, VfL Bochum – Németország, szabadon igazolhatóként)

Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Kunsági Roland (Mezőkövesd), Péter Antal (Soroksár)

Az utánpótlásból felkerültek: Dragóner Filip, Lakatos István, Nyéki Márk, Varga Ádám (profi szerződést kaptak)

Kiszemeltek: Otigba Kenneth (Heerenveen – Hollandia)

Távozók: Bosnjak Predrag (szerb-magyar, nyíregyházi kölcsön után Haladás), Philipp Bönig (német, szabadon igazolható), Buzsáky Ákos (szabadon igazolható, érdeklődik iránta: RAFC), Tomislav Havojic (horvát, szabadon igazolható), Hidvégi Sándor (dunaújvárosi kölcsön után szabadon igazolható), Stjepan Kukuruzovic (horvát, FC Vaduz – Liechtenstein*), Benjamin Lauth (német, szabadon igazolható), Lannert Bence (soroksári kölcsön után Pénzügyőr), David Mateos (spanyol, Orlando City – Egyesült Államok), Nagy Dániel (Würzburger Kicker – Németország), Simita Gergő (soroksári kölcsön után Rákosmenti KSK), Somália (brazil, Toulouse – Franciaország), Tarczy Pál (Kisvárda, szabadon igazolhatóként), Jack Tuijp (holland, helmondi kölcsön után FC Volendam – Hollandia), Ugrai Roland (Haladás)
Kölcsönbe távozók: Csilus Tamás (pápai kölcsön után Kisvárda), Korozmán Kevin (Soroksár), Pölöskei Péter (Vác – ismét kölcsönbe), Valencsik Ádám (Soroksár), Zsivóczky Péter (Soroksár)

Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Mateo Pavlovic (horvát, Werder Bremen – Németország)

Távozhatnak: Péter Antal (Paks)
* Az FC Vaduz liechtensteini csapat, de a svájci élvonalban szerepel.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik