A Boro menedzsere: Vargát imádni fogják a drukkerek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.25. 14:06
null
Ha beválik a menedzser jóslata, a Boro-szurkolóknak hamarosan új kedvencük lesz (Fotók: Action Images)
A Middlesbrough labdarúgócsapatát irányító Tony Mowbray szerint friss szerzeményük, Varga József hamar a szurkolók kedvence lesz. A szakember tetszését már most elnyerte a DVSC-től kölcsönvett középpályás.
Varga József első middlesbrough-i edzését követően Tony Mowbray azt emelte ki, hogy elsősorban a harcossága miatt figyeltek fel a DVSC-Teva 25 éves középpályására.

Tony Mowbray eltökélt embert ismert
meg Varga Józsefben
Tony Mowbray eltökélt embert ismert meg Varga Józsefben
„Egy ideje már figyeltük őt – mondta a Boro menedzsere Vargáról, akit már januárban is megszerezhettek volna, de akkor még úgy látták, hogy nem jött el ennek az ideje. – Ő sokoldalú, mozgékony, erőteljes játékos. Meg tudja akasztani az ellenfél támadásait, jól szerel, de nem akarom beskatulyázni őt a védekező középpályás szerepkörébe, mivel atletikusságának köszönhetően az ellenfél kapuja elé is oda tud érni. Azért van itt, hogy megnézze, mennyire tud alkalmazkodni az angol focihoz. A játékának néhány eleme még finomhangolásra szorul, de már várjuk a közös munkát.”

Mowbray szerint a Middlesbrough hívei hamar megszeretik Vargát.

„Rendkívül odaadó játékos, biztos vagyok benne, hogy a szurkolóink imádják majd őt nézni. Nagyon céltudatos fiatalembernek tűnik” – tette hozzá a szakember, akinek a West Bromwichnál már volt magyar játékosa: Gera Zoltán.

Az angol másodosztályban szereplő Boro egy évre vette kölcsön a magyar válogatott játékost, és opciós joga lesz végleg megvenni őt.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik