Portsmouth: Gyepes már kapott ajánlatot, de kivár

User UserUser User
Vágólapra másolva!
2013.01.02. 13:52
Az angol harmadosztályú Portsmouth magyar labdarúgója, Gyepes Gábor megkapta klubja szerződéshosszabbítási tervezetét, de egyelőre nem döntött arról, hogy elfogadja-e. Ha nem, akkor január 5. után szabadon távozhat.

Gyepes Gábor tegnap kisebb térdsérülés miatt nem lépett pályára a Portsmouth Swindon Town elleni, 5–0-ra elveszített bajnokiján, és egyelőre kérdéses, láthatják-e őt még csapata szurkolói a Portsmouth szerelésében, és ha igen, hányszor. A bognor.co.uk beszámolója szerint könnyen lehet, hogy a Walsall elleni pénteki bajnoki lesz az utolsó meccse az együttesnél.

A forrás szerint Gyepesnek– több társával egyetemben – szombaton, vagyis január 5-én lejár a szerződése a köztudottan anyagi gondokkal küzdő Portsmouthnál.

Állítólag a védő már megkapta klubja szerződéshosszabbítási tervezetét, de még nem döntötte el, hogy elfogadja-e. Gyepes még decemberben úgy nyilatkozott, hogy megfelelő ajánlat esetén valószínűleg váltani fog a Portsmouth bizonytalan helyzete miatt. Korábban arról is beszámoltunk, hogy a játékos iránt a másodosztályból van érdeklődés.

Guy Whittingham menedzser elmondta, nagyon bízik benne, hogy a két lejáró szerződésű belső védő, Gyepes és Ricardo Rocha közül legalább egyiküket sikerül megtartaniuk. Ez legkésőbb január 5-ig eldőlhet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik