Gyepes januárban távozhat a Portsmouthtól

Vágólapra másolva!
2012.12.17. 15:56
null
Gyepes (kékben) januárban távozhat a Portsmouthtól (Fotó: Action Images, archív)
Az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Portsmouth magyar futballistája, Gyepes Gábor elismerte: könnyen elképzelhető, hogy januárban távozik a csapattól. A rutinos védő szerződése lejár januárban az anyagi gondokkal küszködő Pompeynél.

 

Gyepes Gábor szerződése januárban lejár az anyagi gondokkal küzdő Portsmouthnál, és a 31 éves magyar hátvéd a BBC Radio Solentnek elismerte: a télen távozhat a harmadik ligás klubtól.

„Nagyon boldog lennék, ha maradhatnék, de a célom az, hogy gondját viseljem a családomnak, és mindent megadjak nekik, ami tőlem telik – nyilatkozta Gyepes Gábor a BBC Radio Solentnek. – Tizennyolc játékos szerződése lejár januárban, az enyém is. Ha lesz egy jobb ajánlatom, akkor el kell fogadnom majd. Jól érzem itt magam, nagyon jó csapatban játszom, de 31 éves vagyok már."

A Portsmouth visszacsúszott a League One kiesőzónájába, miután a Preston North End ellen 0–0-ra végzett – ezzel zsinórban 10. meccsén maradt nyeretlen. A Pompey február óta csődeljárás alatt áll, ami miatt 10 pontot levontak a csapattól. Gyepes elmondta: a futballisták aggódnak a klub helyzete miatt.

„Nehéz szituációban vagyunk, ami mindenkit aggaszt. Mindenkinek egy hónapra szól a megállapodása, de minden rajtunk múlik, edzenünk kell, és készülni a meccsekre. Nem egyszerű, hónapok óta tart ez, senki sem tudja, mi fog történni januárban. Nekünk meg kell próbálnunk távol maradnunk ezektől a dolgoktól, és a futballra szabad csak koncentrálnunk" – tette hozzá Gyepes.

Gyepes hasznos játékosa a Portsmouthnak: 16 harmadosztályú bajnokin lépett pályára – ebből 13-at végigjátszott –, amelyeken négy gólt szerzett. A magyar hátvéd korábban megfordult a Cardiffban, a Wolverhamptonban és a Northamptonban.

A Portsmouth másik magyar játékosa, Buzsáky Ákos jelenleg a másodosztályú Barnsleyt erősíti kölcsönben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik