Légiósok: Sértő a Bild cikke, nem tárgyalok senkivel - Szalai

2013.01.10. 08:44
null
Szalai jól érzi magát, nem akarja elhagyni a Mainzot
A Mainz magyar légiósa, Szalai Ádám sértőnek tartja a Bild cikkét, amely szóba hozta őt az angol Arsenallal, ráadásul 20 millió eurót emlegetve átigazolási összegként.

„Sértőnek tartom a cikk megjelenését – mondta a Nemzeti Sportnak Szalai Ádám. – Éppen néhány napja készített velem interjút a Bild és a Kicker is, és részletesen elmondtam, milyen jól érzem magam Mainzban, örülök, hogy végre tökéletes a lábam, leszögeztem, nem véletlenül hosszabbítottam a nyáron szerződést. Egy kérdésre válaszolva elmondtam azt is, hogy nem állok senkivel sem tárgyalásban, egyetlen csapattól sem kerestek. Erre most megjelenik egy ilyen cikk, ráadásul húszmillió euróval dobálóznak.”

Christian Heidel, a Mainz klubmenedzsere nem sokkal később kijelentette, nincs a világon az a pénz, amiért a télen elengednék a játékost, majd huncutul hozzátette: „Bár ha valaki idejönne azzal a húszmillióval, elgondolkodnánk.”

„Még egyszer mondom, senkivel sem beszéltem hivatalosan, nem tárgyaltam egyetlen klubbal sem – szögezte le Szalai Ádám. – Természetesen ha jól megy egy játékosnak, ha egy csatár rugdossa a gólokat, kikerülhetetlen, hogy összehozzák fűvel-fával, de amint eddig, ezután sem figyelek oda a pletykákra.”

15 MILLIÓÉRT VIHETIK SZALAIT
A Bild értesülései szerint 15 millió euróért bármelyik csapat szerződtethetné Szalai Ádámot (persze ha a játékossal is meg tud egyezni) – ennyi ugyanis a játékos kivásárlási ára.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik