Légiósok: megvizsgálták, nincs gond Gyepes szívével

Vágólapra másolva!
2012.11.22. 15:21
Néhány órája angol források arról számoltak be, hogy a Portsmouth légiósát, Gyepes Gábort szívproblémákra utaló tünetekkel cserélték le a Leyton Orient elleni bajnokin. Azóta sikerült elérnünk a futballista menedzsmentjét, kiderült, a panaszokat feltételezhetően fáradtság okozta.

Gyepes Gábort elővigyázatosságból, magas pulzusa miatt cserélték le a Leyton Orient elleni bajnokin, amely után különböző vizsgálatokat is elvégeztek a védőn.

A játékost képviselő F-Group menedzserirodától azt a tájékoztatást kaptuk, hogy a vizsgálatok megnyugtató eredménnyel zárultak, Gyepesnek nincsenek szívproblémái. Egy-két biztonsági vizsgálat ugyan még hátravan, de az már biztos, hogy nincs nagy baj. A tüneteket vélhetően az okozta, hogy Gyepes nem pihente ki magát megfelelően egy korábbi betegséget követően, ezért érezte fáradtnak magát, ezért volt szapora a pulzusa.

„Nem voltak szívproblémáim! A Leyton Orient elleni meccsen nem éreztem jól magam, a társak látták rajtam, hogy nem vagyok tökéletes állapotban, és kérdezgettek is: van-e valami gondom. Mondtam, hogy fáradtak érzem magam, és a pulzusom is szaporább, mint máskor. A harmincnegyedik percben lecseréltek, mert nem bírtam. Az öltözőben az orvos azonnal megvizsgált, majd a szünetben is megnézett, és a lefújás után is ellenőrizte, hogy vagyok. Nem talált semmi rendellenességet – ha komolyabb bajom van, nyilvánvalóan haza sem enged. A mérkőzés óta több vizsgálaton estem át, és szerencsére mindent rendben találtak. Az okozhatta ezt a gyengeséget, hogy a Doncaster elleni bajnokit megelőzően beteg voltam, de mivel nem voltam lázas, pályára léptem. Valószínű, hogy nem pihentem ki megfelelően a betegséget, s ez okozta a problémát. Holnap reggel már ott leszek az edzésen, és ha a vérképem megnyugtató eredményt mutat, és én is ideális állapotban érzem majd magam, akár részt is vehetek a tréningen. Az biztos, hogy a gyakorlás után indulunk Coventrybe, és én is az utazó keret tagja vagyok” – tudatta Gyepes Gábor az F-Group által eljuttatott közleményben.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik