Anzsi: orosz csapattársai a medencébe dobták Dzsudzsák Balázst

Vágólapra másolva!
2011.07.23. 13:24
Dzsudzsák Balázs interjút adott az egyik orosz televíziónak, amelyben elmondta, augusztus elején az Anzsi bajnokiján megmutatja a kételkedőknek, hogy nem a pénz miatt igazolt Oroszországba.

„Az Anzsinál nagyszerű a légkör és a klub céljai. Amióta itt vagyok, soha nem éreztem rosszul magam, mindennap nevetek. Már nagyon unom azt a kérdést, hogy a pénzért jöttem-e Oroszországba. Azért jöttem, hogy játsszak. És ezt be is fogom bizonyítani, csak nézzék meg a Tom Tomszk elleni meccsünket augusztus elején. Majd meglátják, mennyire motivált vagyok" – mondta Dzsudzsák Balázs a televíziós interjú során, és a csapat mindennapjaiba is bepillantást engedett.

„Igen, valóban megvicceltek a srácok az egyik nap. Csak feküdtem a medence partján a csapat néhány brazil játékosával, amikor odajött hozzám a hat-nyolc orosz társunk. Megkérdezték, hol a telefonom, és amikor látták, hogy nincs a zsebemben, megfogtak, és bedobtak a medencébe. Jó poén volt, szeretem a hasonló tréfákat" – mondta Dzsudzsák Balázs.

A riporter felvetette Dzsudzsáknak, hogy sokan „Balaknak" ejtik a keresztnevét Oroszországban, de a szélső erre jelezte, ne tévesszék össze a német Michael Ballackkal.

A magyar játékos azt is elárulta, azért tölt sok időt az együttes brazil légiósaival, mert velük tud angolul kommunikálni, de amikor a dél-amerikai labdarúgók még nem csatlakoztak az edzőtáborhoz, akkor sem érezte egyedül magát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik