Légióssors: Stieber Zoltán nem követné csapatát a harmadosztályba

Vágólapra másolva!
2010.05.19. 16:19
Bár csapata, a TuS Koblenz a nemrég véget érő szezonban kiesett a harmadosztályba, ősztől minden valószínűség szerint továbbra is Bundesliga 2.-mérkőzéseken szoríthatunk Stieber Zoltánért. A 21 éves balszélső ugyanis távozna a Koblenztől, és tervei szerint a német másodosztályban folytatja pályafutását.

„Mindenképpen szeretnék a Bundesliga 2.-ben maradni – kezdte a Nemzeti Sport Online-nak adott nyilatkozatát Stieber Zoltán. – A napokban eldől, hogy ez sikerül-e. Sajnos a nemrég véget érő szezon nem alakult olyan jól, mint az előző, van is hiányérzetem. Edzeni kell tovább, az élet nem áll meg, remélem, hogy sikerül minél magasabb szintre eljutnom."

Szerettük volna megtudni, mely csapatok érdeklődnek az utánpótlás-válogatott balszélső iránt, de ő udvariasan kitért a válaszadás elől: „Amíg nem írom alá a szerződést, addig nem szeretnék neveket mondani." Stieber annyit azonban elárult, hogy várhatóan a német másodosztály középmezőnyébe tartozó együttesben folytatja pályafutását.

A 21 éves játékos 2009 januárjában igazolt az Aston Villa tartalékcsapatától a TuS Koblenzhez, amelynél másfél plusz egy évre szóló szerződést írt alá. Azonban a német klub a szezon végén kiesett a harmadosztályba, így a kontraktus értelmében a magyar játékos szabadon igazolhatóvá vált.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik