NB II: Weitner Ádám lett a PMFC új vezetőedzője

R.Z. R.Z.R.Z. R.Z.
Vágólapra másolva!
2022.06.29. 20:37
null
Weitner Ádámnak nem lesz könnyű dolga a Pécs vezetőedzőjeként (Fotó: Kurdi József/pmfc.hu)
Weitner Ádám lett a másodosztályú PMFC vezetőedzője – adta hírül a baranyai klub honlapja.

 

Tegnap már hírt adtunk arról, hogy nagy változások lehetnek a pécsi csapat vezetésében, melynek részeként Weitner Ádám lehet a gárda új vezetőedzője. Utóbbi értesülésünk ma délután megerősítést nyert, miután a pécsiek bejelentették a korábbi az élvonalban is futballozó szakvezető érkezését.

Weitner labdarúgóként megfordult a Győr, a Vasas, a Felcsút és a Gyirmót csapataiban is. Pályafutása utolsó állomásaként a 2018/2019-es bajnoki szezonban az NB III-as Ménfőcsanak csapatát erősítette. Edzői karrierjét is itt kezdte, majd 2020-ban az SC Sopron vezetőedzője lett. 2021 júniusában Weitnert nevezték ki a Perutz FC Pápa vezetőedzőjének, a csapat a szezon végén az NB III Nyugati csoportjának hetedik helyén végzett.Nemrég adtunk hírt arról, hogy a Perutz FC nem tudja vállalni az újabb NB III-as szezont és az új bajnokságot csak a megyei első osztályban kezdi majd. Weitner neve ekkor vetődött fel először a pécsi vezetőedzőjelöltek között.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PÉCSI MFC-NÉL
Érkezők:Bohata Ádám(Nagykanizsa – kölcsönből vissza),Keresztes Barna(Kozármisleny – kölcsönből vissza)
Távozók:Adamcsek Máté(Nyíregyháza),Bíró Bence(MTK – kölcsönből vissza, majd Szeged),Hursán György(Haladás),Króner Martin(Soroksár),Zsemlye Balázs(DVTK – kölcsönből vissza),Geiger Norbert(Tiszakécskei LC)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik