nemzetisport.hu 2017.06.30 21:47 Frissítve: 2017.07.01 12:55

NB II: visszatért a ZTE-hez Balázs Zsolt, Daru végleg a Paksé

Hat év után visszatér a labdarúgó NB II-ben szereplő ZTE-hez Balázs Zsolt, miközben a tavaszt kölcsönben Pakson töltő zalai csatár, Daru Bence végleg az NB I-es klubé lett. A zalaiak honlapja arról is beszámolt, hogy a 2013-ban a szlovák élvonal legjobbjának választott Tomas Dubek is a ZTE-t erősíti a jövőben.

 

Balázs Zsolt hat év után tért vissza Zalaegerszegre. A támadó az előző idényben a Paks játékosaként a Bp. Honvédban futballozott kölcsönben. A 220 NB I-es meccsen 40 gólt szerző támadó három évre írt alá a ZTE-hez.

A tavaszt kölcsönben Pakson töltő ZTE-csatár, Daru Bence viszont a ZTE és a Paks megegyezésének eredményeként végleg a tolnaiakhoz kerül.

A zalaiakhoz a mai napon még egy új játékos érkezett, Tomas Dubek, aki a szlovák Ruzomberok (Rózsahegy) együttesében szerepelt legutóbb és csütörtökön még Európa-liga-mérkőzésen játszott a szerb Vojvodina ellen. A középpályás magyar felmenőkkel bír, ezért tudták a zalaiak szerződtetni, az MLSZ adminisztrációjának viszont még rá kell bólintania arra, hogy a klub magyarként szerepeltethesse a labdarúgót. Tomas Dubek egyébként játszott a szlovák válogatottban is, és 2013-ban a szlovák első osztály legjobb játékosának választották.

A ZTE honlapja arról is beszámolt, hogy a csapat védője, Nagy Tamás két évvel meghosszabbította szerződését.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A ZTE-NÉL
Érkezők: Balázs Zsolt (Paks), Tomas Dubek (szlovák, MFK Ruzomberok – Szlovákia), Koszó Balázs (Mosonmagyaróvár), Nagy Gábor (Újpest, szabadon igazolhatóként), Szemerédi Norbert (Szeged 2011)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek: Horváth Leonárd
Kiszemeltek: Fazakas Géza (Soproni VSE), Vernes Richárd (Bp. Honvéd)
Távozók: Daru Bence (Paks, kölcsön után végleg)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Angyal Zsolt (Haladás), Bobál Gergely (Bp. Honvéd), Deutsch Bence (MTK), Fadgyas Tamás (MTK), Jakab Dávid (MTK), Kovács Gábor (Paks), Oláh Bálint (DVTK)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: –

2021.09.13 18:34:39

Labdarúgó NB II NYITRAY ANDRÁS

A KTE Tóth Dániel 75. percben szerzett találatával győzött.

2021.09.15 00:06:00

Labdarúgó NB II VÖRÖS SÁNDOR

A siófokiak gyorsan kétgólos előnybe kerültek, majd a szolnokiak egyenlítettek, ám a csereként pályára lépő Elek Bence a hajrában eldöntötte a három pont sorsát.

2021.09.15 00:15:33

Labdarúgó NB II GELEI JÓZSEF

Az átaludt első félidő után a Csákvár megfordította az állást, mégsem tudta otthon tartani a három pontot az ETO ellen.

2021.09.15 00:28:07

Labdarúgó NB II BERECZ CSABA

Kétszer is egyenlített a Nyíregyháza, de a hajrában a diósgyőriek kerekedtek felül.

2021.09.15 00:49:26

Labdarúgó NB II HORVÁTH GÁBOR

Izgalmas mérkőzésen szerezte meg a három pontot a bakonyi együttes a Békéscsaba ellen.