NB II: visszatért a ZTE-hez Balázs Zsolt, Daru végleg a Paksé

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.30. 21:47
Hat év után visszatér a labdarúgó NB II-ben szereplő ZTE-hez Balázs Zsolt, miközben a tavaszt kölcsönben Pakson töltő zalai csatár, Daru Bence végleg az NB I-es klubé lett. A zalaiak honlapja arról is beszámolt, hogy a 2013-ban a szlovák élvonal legjobbjának választott Tomas Dubek is a ZTE-t erősíti a jövőben.

Balázs Zsolt hat év után tért vissza Zalaegerszegre. A támadó az előző idényben a Paks játékosaként a Bp. Honvédban futballozott kölcsönben. A 220 NB I-es meccsen 40 gólt szerző támadó három évre írt alá a ZTE-hez. Balázs Zsolt hat év után tért vissza Zalaegerszegre. A támadó az előző idényben a Paks játékosaként a Bp. Honvédban futballozott kölcsönben. A 220 NB I-es meccsen 40 gólt szerző támadó három évre írt alá a ZTE-hez.

A tavaszt kölcsönben Pakson töltő ZTE-csatár, Daru Bence viszont a ZTE és a Paks megegyezésének eredményeként végleg a tolnaiakhoz kerül.

A zalaiakhoz a mai napon még egy új játékos érkezett, Tomas Dubek, aki a szlovák Ruzomberok (Rózsahegy) együttesében szerepelt legutóbb és csütörtökön még Európa-liga-mérkőzésen játszott a szerb Vojvodina ellen. A középpályás magyar felmenőkkel bír, ezért tudták a zalaiak szerződtetni, az MLSZ adminisztrációjának viszont még rá kell bólintania arra, hogy a klub magyarként szerepeltethesse a labdarúgót. Tomas Dubek egyébként játszott a szlovák válogatottban is, és 2013-ban a szlovák első osztály legjobb játékosának választották.

A ZTE honlapja arról is beszámolt, hogy a csapat védője, Nagy Tamás két évvel meghosszabbította szerződését.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A ZTE-NÉL
Érkezők: Balázs Zsolt (Paks), Tomas Dubek (szlovák, MFK Ruzomberok – Szlovákia), Koszó Balázs (Mosonmagyaróvár), Nagy Gábor (Újpest, szabadon igazolhatóként), Szemerédi Norbert (Szeged 2011)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek: Horváth Leonárd
Kiszemeltek: Fazakas Géza (Soproni VSE), Vernes Richárd (Bp. Honvéd)
Távozók: Daru Bence (Paks, kölcsön után végleg)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Angyal Zsolt (Haladás), Bobál Gergely (Bp. Honvéd), Deutsch Bence (MTK), Fadgyas Tamás (MTK), Jakab Dávid (MTK), Kovács Gábor (Paks), Oláh Bálint (DVTK)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: –

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik