Négy gólt vágott a Nyíregyháza Tiszakécskén

S. L.S. L.
Vágólapra másolva!
2021.08.08. 18:37
null
Egy másik nyíregyházi gólöröm (Fotó: Meder István)<br />
A labdarúgó NB II 2. fordulójában a Nyíregyháza Spartacus magabiztos, 4–1-s győzelmet aratott az újonc Tiszakécske otthonában.

 

LABDARÚGÓ NB II
2. FORDULÓ

TISZAKÉCSKEI LC–NYÍREGYHÁZA SPARTACUS1–4 (0–3)
Tiszakécske,
Városi Sportcentrum, 450 néző. Vezette: Berényi Tamás (Tőkés Róbert, Sinkovicz Dániel)
TISZAKÉCSKE: Holczer – Farkas N. (Vachtler, 38.), Csáki (Farkas A., 38.; Kiprich, 43.), Végső, Oláh M. – Gyurján B. (Galacs, 72.), Horváth Att., Kovács B., Erdei – Simon M. (Pál, 38.), Beliczky. Vezetőedző: Nagy Sándor
NYÍREGYHÁZA: Fejér – Szokol, Papucsek, Jánvári, Csilus Á. (Galambos, 73.) – Paku (Zamostny, 74.), Márkus A. (Hamed, 62.) – Pócsik (Vass, 55.), Gresó, Csörgő (Szabó B., 55.) – Novák Cs. Vezetőedző: Szergej Pacaj
Gólszerző: Beliczky (77.), ill. Gresó (4.), Novák Cs. (19. – 11-esből), Pócsik (27.), Hamed (79.)
MESTERMÉRLEG
Nagy Sándor:
– Teljes csalódás a mai mérkőzés. Elnézést szeretnék kérni mindenkitől. Ez egy másik osztály, és más futballt kell játszanunk. Nem értem az első félidőt – ajándék gólokat adtunk a Nyíregyházának, ezt ebben az osztályban nem engedhetjük meg magunknak. Sőt, egyik osztályban sem! Utána próbálkoztunk, rúgtunk egy nagyon szép gólt, de az első félidőben elvesztettük a mérkőzést. Ez demoralizáló számunkra. Össze kell szednünk magunkat, hétvégén újra bajnoki, gyűjtenünk kell a pontokat.
Szergej Pacaj
: – Ezt a győzelmet Csilus Ádámnak szeretném ajánlani, aki megsérült a mérkőzésen. Jobbulást kívánok neki! Nagyon jól jött az első gól, teljesen megérdemeltük a győzelmet. Úgy készültünk, hogy az első perctől dominálni fogunk. Már az első harminc percben eldőlt a mérkőzés. Jó teljesítményt nyújtott mindenki.

ÖSSZEFOGLALÓ

Nagy lendülettel kezdte a mérkőzést a Nyíregyháza, még a hazaiak kissé megilletődötten futballoztak. A gyors vendéggól rányomta a bélyegét a találkozó alakulására. Nagy védelmi hiba után Gresó a 4. percben lőtte be a kécskei kapuba a labdát. Nem sokkal később újabb zavar támadt a hazai védekezésben, amelynek következtében büntetőhöz jutott a Nyíregyháza, s Novák Csanád a kapu bal oldalába helyezett. Holczer érezte, hogy merre kell vetődnie, de nem érhette el az erősen lőtt labdát (0–2).

A mérkőzés 27. percében Pócsik talált be a kécskei kapuba, a találkozó legszebb gólját szerezve (0–3). Nagy Sándor cserékkel próbálta frissíteni a hazai csapatot és stabilizálni az akadozó védekezést. Még az első félidőben négy helyen változtatott a hazaiak vezetőedzője. Igaz, ebből egy kényszerű változtatás volt Farkas András sérülése miatt.

A második félidőben összeszedettebb volt a tiszakécskeiek játéka, és a 77. percben Beliczky Gergő szépített. Ez a gól is bekerülhetett volna egy gólszépségversenybe, hiszen bokából pörgette át Fejér felett a labdát. Két perccel később bal oldali elfutás után Hamed lerázta védőit, Holczerrel került szembe, aki mellett nagy erővel ellőtte a labdát, megszerezve csapata negyedik gólját. Ezzel a győzelemmel a Nyíregyháza már 6 pontos, míg az újonc Tiszakécske két forduló után pont nélkül áll. 1–4

 

PERCRŐL PERCRE

Köszönjük megtisztelő figyelmüket!

90 +2 perc Véget ért a mérkőzés.

90. perc Márkus kapott sárga lapot Erdei visszarántása után.


79. perc GÓÓÓL! Potyognak a gólok... A csereként beálló Hamed megszerezte a Nyíregyháza negyedik gólját. Balról érkezett a 16-oson belülre, elfektette az elé álló hátvédet, majd közelről belőtte a labdát a kapu. Holczernek nem volt esélye.

77. perc GÓÓÓL! Beliczky szépített. A tiszakécskeiek csatára betört a 16-oson belülre majd rávezette a labdát Fejérre, aki felett közelről átemelte a labdát.

Az egyik Szpari-gól (Fotó: Meder István)
Az egyik Szpari-gól (Fotó: Meder István)


73. percZamostny és Galambos jön be, még Csillus és Paku lejött a pályáról a nyírségieknél.

72. perc Cserél a Tiszakécske:Gyurján hagyta el a játékteret, a helyére Galacs érkezett.

61. perc Gresó helyére Hamed jött be.

54. perc Csörgő helyére Szabó B. érkezett, még Pócsik helyére Vass P. szállt be.

52. perc A vendég Nyíregyháza Spartacus FC nagy mezőnyfölényben játszik.

46. perc Elkezdődött a második félidő.


Szünet

45. perc: Gresó óriási helyzetben lőtt a kapu mellé.

43. perc Újabb kécskei csere. A megsérülő Farkas András helyére Kiprich érkezik a pályára.

34. perc Cserélt a tiszakécskei vezetőedző. Lement Csáki, Simon és Farkas N., bejött Pál, Vachtler és Farkas A.

27. perc GÓÓÓL! A Nyíregyháza tovább növeli előnyét. Pócsik gyönyörű gólt lőtt. A 16-os sarkáról Holczer fölött a hosszú sarokba tekerte a labdát.

19. perc A 11-es szituációt megelőzően Végső szabálytalankodott, amiért sárga lapos figyelmeztetésben részesült.

19. perc GÓÓÓL!Novák Csanád növeli a vendégek előnyét 11-esből.

4. percGÓÓÓL! Gresó Mátyás közelről szerezte meg a vezetést a vendégeknek. Csörgő Raul betört a kécskei 16-oson belülre és pontosan burított középre az üresen maradó Gresó elé, aki higgadtan lőtte be a labdát Holczer mellett a hálóba.

1. perc Elkezdődött a mérkőzés. A hazaiak indították útjára a labdát.

Köszöntés a kezdő sípszó előtt (Fotó: Meder István)
Köszöntés a kezdő sípszó előtt (Fotó: Meder István)

 

Köszöntjük kedves olvasóikat, hamarosan kezdődik a mérkőzés. Meglátjuk, mire megy egymással az ETO elleni idegenbeli 1–0-s vereséggel bemutatkozó újonc Tiszakécske és a nyitó fordulóban a Dorog ellen 0–2-ről a ráadásban 3–2-re fordító Nyíregyháza.

Nagy várakozás előzi meg Tiszakécskén az NB II-es bajnoki találkozót.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik