nemzetisport.hu
2014.01.04 10:22 Frissítve: 2015.03.26 12:05

NB II: Simek Péter szóban megegyezett a Kisvárdával, további ászok jöhetnek

Simek Péter, Kulcsár Kornél és Bognár Zsolt is az NB II-ben szereplő Kisvárdához igazolhat – árulta el Révész Attila, a klub vezetőedzője.

„Szóbeli megállapodásom van Simek Péterrel, akinek már szerződést is ajánlottunk, de egyelőre azt még nem írta alá. Jelenleg New York városában tartózkodik családi okok miatt. A januári felkészülés alatt pár napot velünk fog készülni, ott megnézzük, bár a képességeit ismerve biztosan erősítés lenne csapatunknak – idézte Révész Attilát a kisvardafc.hu. – Kulcsár Kornél is képben van, aki Zalaegerszegről érkezne, és szintén van első osztályú múltja. Simek Péter után talán ismertebb Bognár Zsolt neve, aki legutóbb a Sopron színeiben látogatott a várkertbe, valamint megfordult a Ferencváros és a Diósgyőr csapataiban is, vele is egyeztettünk már, de konkrét eredmény még nem született."

Rajtuk kívül Irhás Ignác, a Mezőkövesd játékosa, Petrók Viktor és a kameruni Yves Simplice Mboussi szerződtetése is szóba került, míg Venczel Balázs érkezését már december első felében bejelentette a klub.

Révész Attila beszélt egy másik rutinos futballista, Tököli Attila esetleges szerződtetéséről is.

„Volt a részünkről megkeresés, többször beszéltem Attilával. Úgy néz ki, hogy magunkat kicsit túlvállalva ide is tudnánk hozni, de úgy gondolom, nem ez a poszt ahol igazán erősítenünk kell, és nem kell a klubbot nehéz helyzetbe hozni egy ember miatt. Hátul vagyunk még mindig lyukasak, így ott kell elsősorban erősítenünk."

Négy futballista távozik a csapattól: Barzó Gergő, Horváth László, Lakatos László és Soós Tibor sem Kisvárdán kezdi el a felkészülést, amelynek a szervezése igen előrehaladott állapotban van.

A csapat január 13-án kezdi a tréningeket, februárban Tiszaújvárosba utazik edzőtáborba. Révész tervei szerint január 25. és február 22. között kilenc edzőmeccset játszanak.

A Kisvárda jelenleg a 14. helyen áll a 16 csapatos másodosztályban.

2022.09.12 12:47:14

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A DVTK Könyves Norbert duplájával és Biben Barnabás öngóljával 3–0-ra legyőzte az MTK-t.

2022.09.09 23:43:12

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A Balaton-partiak otthon ismét nem találtak legyőzőre, de nyerni sem tudtak.

2022.09.09 22:51:38

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Nem tudta megtörni nyeretlenségi sorozatát a Hali, ponttal távozott az Ajka.

2022.09.09 23:06:33

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A pécsiek továbbra is veretlenek, Rába-parti sikerük már a negyedik győzelmük a bajnokságban.

2022.09.09 23:06:33

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Vereséggel mutatkozott be a Kozármisleny új vezetőedzője, Szekeres Zoltán.