NB II: keresztszalag-szakadástól fél a megsérült támadó

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2019.10.29. 08:02
A Nyíregyháza elleni vasárnapi NB II-es bajnoki 77. percében megsérült Németh Márió, a Haladás labdarúgócsapatának támadója, de még nem tudni, mennyit kell kihagynia – tudtuk meg a klub honlapjáról.

A vasárnapi, Nyíregyháza (1–3) elleni NB II-es bajnoki 77. percében a 24 éves támadónak ismét a bal térde sérült meg – hasonló módon, mint 2016. október 22-én a Mezőkövesd elleni NB I-es bajnokin, amikor a bal térdében elszakadt az elülső keresztszalagja és a műtétet követően hosszú hónapokat kellett kihagynia. A játékos most természetesen az ápolás után nem is tudta folytatni a játékot.

„Balról befelé csináltam egy cselt a jobb lábammal, ám a bal térdem leragadt – mondta Németh Márió. Éreztem, hogy nagy a baj, úgyhogy le kellett jönnöm a pályáról. Egyelőre annyira nem fáj, mint anno, a mezőkövesdi meccs után, de félek tőle, ismét elszakadt a keresztszalagom – legutóbb nyolc hónapot kellett kihagynom ezzel a sérüléssel. Mindenesetre reményeim szerint a hét elején – talán kedden – MR-vizsgálatra mehetek, utána okosabbak leszünk.”

A Nyíregyházától 3–1-es vereséget szenvedő szombathelyiek 14 forduló után 12 ponttal a kieső, 18. helyre csúsztak vissza a tabellán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik