NB II: három támadóval erősített a Siófok, négyen hosszabbítottak

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2022.06.10. 07:01
null
Elek Bence (sárgában) marad Siófokon (Fotó: Dömötör Csaba)
Girsik Áron, Nagy-Kolozsvári Dániel és Pataki Zoltán a labdarúgó NB II-ben szereplő BFC Siófok együttesében folytatja pályafutását, míg Polényi Gábor, Szakály Attila, Elek Bence és Deutsch Bence meghosszabbította szerződését – számolt be róla a klub honlapja.

 

Három érkezőről is beszámolt a BFC Siófok: a korosztályos válogatott és a kötelező fiatalszabály szerint játszatható Nagy-Kolozsvári Dániel az NB III-as Eger SE-től érkezett – a 18 éves támadó már 17 esztendősen alapembernek számított az egrieknél.

Siófokra igazolt a 21 éves csatár, Girsik Áron, aki legutóbb a Dorogi FC-nél futballozott, de három év után éppen a napokban távozott a klubtól. A harmadik támadó, a 23 éves Pataki Zoltán az utolsó bajnoki hetek során már együtt edzett a csapattal, a 2020–2021-es kiírást az NB III Keleti csoportjában szereplő Törökszentmiklósban töltötte, és 15 gólt szerzett.

Meghosszabbította szerződését Polényi Gábor, Szakály Attila, Elek Bence, valamint Deutsch Bence is.

A csapattal kezdi a június 20-án kezdődő nyári felkészülést az NB III-as Bicskei TC-től kölcsönből visszatérő kapus, Kovács Dániel, illetve a védő Lapos Máté.

A Siófoknak a kölcsönből visszatérőkön (Eördögh András, Horváth Milán, Boros Roland, Farkas Gábor) kívül egyelőre egy távozója van – mint beszámoltunk róla, a csapatkapitány, Jagodics Bence az FC Ajka színeiben folytatja pályafutását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik