F. B. 2021.06.14 11:36 Frissítve: 2021.06.14 12:59

NB II: Csíkszeredáról érkezett belső védő az ETO-hoz

Fadgyas Tamás és Kulcsár Kornél után Csonka Bonifácot is átigazolta a labdarúgó NB II-ben szereplő ETO FC Győr – számolt be róla a klub honlapja.


Csonka Bonifác a győrieknél bizonyíthat (Fotó: eto.hu)


Csonka Bonifác személyében belső védő az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapatának legújabb igazolása. A 24 esztendős, 192 cm magas játékos a román másodosztályban szereplő FK Csíkszereda együttesétől érkezett.

A belső védő a Puskás Akadémián nevelkedett, majd Csákvárra került, ahol két idényben is alapembernek számított. Legutóbb a román másodosztályban szereplő FK Csíkszereda gárdájában játszott. A 24 éves játékos kettő plusz egy évre szerződött az ETO-hoz.

A Puskás Akadémián nevelkedtem, ahol tizenöt évet töltöttem – mondta a klubhonlapon Csonka Bonifác. – Innen kerültem kölcsönbe Csákvárra, majd legutóbb Erdélyben játszottam, a Csíkszereda csapatában. A román bajnokságban az erő dominál, ami véleményem szerint egy belső védő számára tökéletes fejlődési lehetőség. A pályafutásom elejétől kezdve úgy gondolom, hogy tudatosan építkeztem, mindig megvolt a következő szint. Nagyon szerettem volna már hazatérni, ezért örültem a győri lehetőségnek. Az ETO-nál adottak a feltételek a jó szerepléshez, hatalmas álmom, hogy az első osztályban szerepelhessek. Folyamatos játéklehetőséget akarok kiharcolni magamnak, ami csak jó játékkal sikerülhet.”

2021.07.06 10:08:01

Labdarúgó NB II CS. M.

Az NB I-ből a 2020–2021-es idény végén kiesett Budafok a III. Kerültei TVE ellen lép pályára az első fordulóban.

2021.06.04 11:35:40

Labdarúgó NB II MALONYAI PÉTER

A Vasas elnöke feljelenti klubját, a csapat nem játszhat otthon, az adósság örök…