NB II: Benczés a Mezőkövesd új vezetőedzője – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.04. 17:32
A labdarúgó NB II-ben szereplő Mezőkövesd-Zsóry hivatalos honlapján adta hírül, hogy június ötödikétől Benczés Miklós irányítja a csapatot.

Mint arról a Nemzeti Sport Online elsőként beszámolt, Benczés Miklós felállt a Puskás Akadémia kispadjáról és Mezőkövesdre szerződött. Benczés Miklós felállt a Puskás Akadémia kispadjáról és Mezőkövesdre szerződött.

Ma vált hivatalossá, hogy a felcsútiaknál három esztendőt töltő edző a másodosztályú Mezőkövesdnél folytatja pályafutását.

Az mse-zsory.hu beszámolója szerint a klub egy plusz két éves szerződést kötött a szakemberrel. Hagyacki József, a klub ügyvezetője elmondta, az új szakvezetőtől azt várják, hogy a csapat a következő szezonban az NB II-es bajnokság élmezőnyében végezzen, s a szurkolókat élvezetes játékkal szórakoztassa.

Benczés Miklós kiemelte, a Diósgyőr és a Puskás Akadémia után a Mezőkövesd-Zsóry együttesét is szeretné az élvonalba juttatni.

„A következő időszakban a cél a csapat megerősítése lesz. Az első osztály átszervezése miatt sok játékos szabadul föl, emiatt az osztály színvonalának további javulása várható. A szakember a csapatépítésen túl a klubépítésben is részt vesz majd. A Mezőkövesd június tizennyolcadikán kezdi a felkészülést a következő szezonra” – olvasható a kövesdiek hivatalos honlapján.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik