NB II: az MTK-tól távozó légiós a BLSZ II-ben folytatja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.12. 19:06
A budapesti másodosztályú Csep-Gól FC bejelentette Federico Groppioni érkezését. Az olasz kapus az előző szezonban az NB I-ből kieső MTK labdarúgója volt.

A pestifoci.hu beszámolója szerint a csepeli együttes megállapodott a 33 esztendős kapussal, aki 2010-ben Olaszországból igazolt az MTK-ba. A kék-fehérek színeiben Groppioni összesen tizenhét meccsen játszott az NB I-ben, többnyire a Magyar Kupában és a tartalékcsapatban védett.pestifoci.hu beszámolója szerint a csepeli együttes megállapodott a 33 esztendős kapussal, aki 2010-ben Olaszországból igazolt az MTK-ba. A kék-fehérek színeiben Groppioni összesen tizenhét meccsen játszott az NB I-ben, többnyire a Magyar Kupában és a tartalékcsapatban védett.

Ambruzs József, a Csep-Gól elnöke elmondta, Groppionira kapusként, kapusedzőként és utánpótlásedzőként számítanak. A Csep-Gól a 2016–2017-es szezonban nyolcadik lett a honi ötödosztálynak megfelelő BLSZ II-ben.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ MTK-NÁL
Érkezők:Bori Gábor (Gyirmót), Balogh Béla (Mezőkövesd), Farkas Balázs (Balmazújváros) Gengeliczki Gergő (Soroksár), Lencse László (Puskás Akadémia), Szentpéteri Viktor (Vác), Vass Patrik (Gyirmót)
Kölcsönből visszatérők: Demjén Patrik
(Dorog), Horváth Péter (Soproni VSE), Deutsch Bence (Zalaegerszeg), Jakab Dávid (Zalaegerszeg), Talabér Attila (Kisvárda)
Az utánpótlásból felkerültek: –
Kiszemeltek: –
Távozók:
Bolla Bendegúz (Videoton), Federico Groppioni (olasz, Csep-Gól), Poór Patrik (Puskás Akadémia), Vadnai Dániel (Mezőkövesd), Danijel Petkovics (montenegrói, Franciaország – Lorient),
Kölcsönbe távozók: Hinora Kristóf (Nyíregyháza)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Leandro Martínez
(olasz-argentin, Haladás)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:
Jurij Kolomojec (ukrán, ?), Pintér András (Soroksár), Myke Bouard Ramos (brazil, ?), Khaly Thiam (szenegáli, Gaziantepspor-kölcsön után), Dragan Vukmir (szerb)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik