NB II: a második Megyeri Gábor is megérkezett a barcikai kapuba

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2022.06.28. 08:00
null
Olaszországot is megjáró fiatal, U-válogatott kapussal erősödött a Kazincbarcika (Fotó: kbsc.hu)
Olaszországot is megjáró fiatal, U-válogatott kapussal erősödött a labdarúgó NB II-ben szereplő Kolorcity Kazincbarcika SC, amely megszerezte kölcsönbe a Budapest Honvédtól Megyeri Gábort – számolt be róla a klub honlapja.


Megyeri Gábor
Békéscsabán kezdett futballozni, egészen az U15-ös korosztályig rendre alapembere volt a csabai együtteseknek, majd a Budapest Honvéd akadémiájára került, ahol egészen a harmadosztályú gárdáig jutott. Tehetségét bizonyítja, hogy 17 évesen kölcsönszerződéssel az olasz AS Romához igazolt, majd a Serie B-ben szereplő Perugiánál is eltöltött egy évet. A jelenleg 19 esztendős kapus az olaszországi kitérőt követően itthon is bizonyítani akar.

Az elmúlt két évet Olaszországban töltöttem és annak reményében jöttem Kazincbarcikára, hogy a felnőttek között NB II-es tapasztalatot szerezzek – mondta a kapus a barcikai klubhonlapon. – A felkészülés első hetén már túl vagyunk, kemény a munka, de nagyon jól érzem magam. A csapat hamar befogadott és nagyon várom, hogy elkezdődjön a bajnokság!"

Érdekesség, hogy a Kazincbarcikának így két Megyeri Gábor nevű kapusa lesz, hiszen a májusban véget ért előző idényben egy Megyeri Gábor már védett a csapatban, méghozzá 14 NB III-as bajnokin és öt Magyar Kupa-meccsen.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KAZINCBARCIKÁNÁL
Érkezők:Arday Dominik(FTC II),Hleba Tamás(Szolnoki MÁV FC),Lippai Tibor(Füzesgyarmat), Megyeri Gábor (Bp. Honvéd – kölcsönbe), Székely Dávid(DEAC),Szekszárdi Tamás(Szolnoki MÁV FC)
Távozók:Bognár Dávid(Paks – kölcsönből vissza),Keményffy Máté(?),Kréti Gergő(?),Kristófi Sándor(?),Márton András(?),Pinyaskó László(?),Rjaskó Viktor(?),Schildkraut Krisztián(?)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik