NB II: a korábbi Fradi-kapus az egyik feljutónál folytatja

Vágólapra másolva!
2021.06.25. 17:02
null
Holczer Ádám (balra) a Paks kapusaként a Nyíregyháza elleni tavalyi kupameccsen<br />(Fotó: Kelet-Magyarország/Pusztai Sándor)
A labdarúgó NB III keleti bajnokaként az NB II-be feljutó Tiszakécske megszerezte a Ferencvárosban nevelkedő, az elmúlt két idényt az élvonalbeli Paksnál töltő kapust, Holczer Ádámot.

 

Holczer Ádám érkezéséről Nyilas Elek, a Tiszakécske szakmai igazgatója számolt be a baon.hu-nak a napokban.

Nyilas elmondta továbbá, hogy két helybéli fiatal játékossal, Lovas Zsomborral és Lovas Andorral már korábban aláírták a szerződést. A támadó középpályás Erdei Carlo és a védő Vachtler Csaba Kaposvárról érkezett, a középső védő Végső Előd a Nyíregyháza játékosa volt, míg a védelem bal oldalán bevethető Farkas András legutóbb Kazincbarcikán rúgta a labdát. Tesztelik a 2002-es születésű Benke Áront, aki legutóbb Hollandiában játszott.

Az NB III Keleti csoportját megnyerő csapatból távozott Molnár Márk, Zvara Dávid, Ternován Patrik, ifj. Nyilas Elek, Szabó Dávid és Pácsa Zoltán, s bár Fülöp Noelt szerette volna megtartani az egyesület, a térde nem bírja már a nagyobb terhelést, így a labdarúgó valószínűleg alacsonyabb osztályban folytatja.

Nyilas hozzátette: a keret még nem végleges, támadóposztokra szeretnének még egy-két embert igazolni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik