NB II: a DVTK profi szerződést kötött a 19 éves középpályással

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2021.07.28. 13:55
null
Zsemlye Balázs profi szerződést kötött a Diósgyőrrel (Fotó: DVTK)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Diósgyőri VTK a hivatalos honlapján bejelentette, Zsemlye Balázs profi szerződést írt alá a miskolci klubbal.

A 2002-ben született középpályás 2018-ban az Újpesti TE-től igazolt a DVTK-hoz, amelynek színeiben a legutóbbi idényben 31 NB III-as mérkőzésen lépett pályára, összesen két gólt szerzett.

A fiatal futballista a Diósgyőr összes nyári felkészülési meccsén lehetőséget kapott Kondás Elemér vezetőedzőtől, sőt a Békéscsaba elleni találkozón gólt fejelt.

„Nagyszerű érzés egy ilyen nagy múltú klub profi labdarúgójává válni – idézi a dvtk.eu Zsemlye Balázst.Illetve pontosabb, ha úgy fogalmazok, arrafelé venni az irányt, mert tudom jól, sok munka vár még rám. Előttem a lehetőség, hogy egy profi bajnokságban is megmutassam, itt a helyem. És ha az NB II-ben sikerül, akkor pedig szeretnék még magasabb szintre lépni. 2018-ban lettem a DVTK LSA növendéke, az első két évben többnyire az U17-es és az U19-es csapatban szerepeltem, de a DVTK tartalékban a felnőttek között is bemutatkoztam, és gyorsan kiderül számomra, az más kávéház, sokkal keményebb a foci, mint az utánpótlásban.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik