Megyei foci: mestertizenhetes! „Néhány ziccert be sem lőttem”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.09. 08:47
Mesterhármas? Ugyan, itt a mestertizenhetes! Rozman Sándor, a megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Tarpa játékosa tizenhétszer zörgette meg a hálót a Kölcse ellen 26–1-re megnyert találkozón.

A szon.hu beszámolója szerint a vendégek csatára több csúcsot is megdöntött és a gólkirályi címet is megszerezte az utolsó fordulóban nyújtott alakításával. Ötvenegy találatának harmadát az utolsó meccsen szerezte, mégpedig úgy, hogy a 72. és a 89. perc között hétszer köszönt be.szon.hu beszámolója szerint a vendégek csatára több csúcsot is megdöntött és a gólkirályi címet is megszerezte az utolsó fordulóban nyújtott alakításával. Ötvenegy találatának harmadát az utolsó meccsen szerezte, mégpedig úgy, hogy a 72. és a 89. perc között hétszer köszönt be.

„Néhány ziccert be sem lőttem, az is előfordult, nagy helyzetben lepasszoltam a labdát, és a tizenegyest, amit én szoktam rúgni, átengedtem másnak. A fiúk kiszolgáltak a második félidőben, hálával tartozom nekik. Amúgy nem volt cél, hogy gólkirály legyek, viszont a srácok tömtek labdával, ráadásul a sok gyerek, aki kint volt a tarpai akadémiáról a meccsünkön, szurkolt nekem, szerettem volna nekik bizonyítani” – mondta a szon.hu-nak a gólkirály.

Rozman korábban Ukrajnában, Lengyelországban, majd Gyöngyösön, Nagyecseden, valamint Csengerben futballozott a megyei oldal beszámolója szerint.

„Szeretek Tarpán lenni, rendesek az emberek. Jól érezzük itt magunkat a kicsike családommal, igaz, szeretnék még profi klubnál játszani. Huszonhat éves vagyok, érzésem szerint jó alapozással játszhatnék magasabb szinten, de ismeretség nélkül nehéz előrelépni. Most is kerestek Ukrajnából, de odaát háború dúl, bizonytalan a helyzet, és a szeretteimet sem akarom magára hagyni. Annál is inkább, mivel a kislányom betegeskedik, szüksége van rám, én pedig mellette akarok lenni” – tette hozzá Rozman.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik