Feczesin Róbert egy ijesztő reggeli ébredésről; Nagy Zsolt a helyes táplálkozás titkairól

S. T. J.S. T. J.
Vágólapra másolva!
2021.11.25. 23:31
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

• A labdarúgó NB II szerdai fordulójában a Vasas 2–0-ra nyert a Szentlőrinc ellen, és továbbra is a táblázat élén áll. A 35 éves Feczesin Róbert a 70. percben csereként állt be, majd öt perccel később fejes gólt szerzett. A csatár lapunknak elmondta, annak külön is örülnek, hogy ez alkalommal sem kaptak gólt. Jó fél éve azonban kérdésessé vált, visszatérhet-e a pályára a 12-szeres válogatott. Áprilisban úgy ébredt egyik reggel, hogy szédül és zsibbadnak a végtagjai. Átmeneti agyi keringési zavar gyanújával vizsgálták ki az orvosok.
• A labdarúgó NB II szerdai fordulójában a Vasas 2–0-ra nyert a Szentlőrinc ellen, és továbbra is a táblázat élén áll.
A 35 éves Feczesin Róbert a 70. percben csereként állt be, majd öt perccel később fejes gólt szerzett. A csatár lapunknak elmondta, annak külön is örülnek, hogy ez alkalommal sem kaptak gólt. Jó fél éve azonban kérdésessé vált, visszatérhet-e a pályára a 12-szeres válogatott. Áprilisban úgy ébredt egyik reggel, hogy szédül és zsibbadnak a végtagjai. Átmeneti agyi keringési zavar gyanújával vizsgálták ki az orvosok.

• Napok óta dolgozik a Magyar Úszószövetség elnöksége által felállított vizsgálóbizottság, sorban hallgatja meg az érintetteket, és nem csak azokat, akik az elmúlt időszakban kiálltak a nyilvánosság elé és elmesélték, mit éltek át nap nap után a Kőér utcai uszodában. Ám az ügy központi szereplője, Turi György hallgatott az utóbbi két hétben – vihar előtti csend volt. Csütörtök délelőtt ugyanis a Kőbánya vezetőedzője, a szövetség szakmai alelnöke, az edzőbizottság elnöke maga küldte el néhány újságírónak azt a levelet, amelyet Wladár Sándor elnöknek is postázott, s amelyben lemondott minden szövetségi tisztéről.

• Lovasberényben nőtt fel, mindenhova bringával tekert, a futballedzés előtt a birkózók a szőnyegre is odacsábították, Nagy Zsolt mégis válogatott labdarúgó lett, amit elszántságának is köszönhet. Tíz éve egyetlen dekát sem hízott, köszönhetően annak is, hogy egy táplálkozással foglalkozó felnőttképzést is elvégzett. Sportkrém mellékletünk e heti vendége a Puskás Akadémia labdarúgója, akitől azt is megkérdeztük: miért a tizennyolcas a szerencseszáma?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik