DVTK: Sok munka van még előttünk... – Kuznyecov az MTK kiütése után

Vágólapra másolva!
2022.09.13. 06:58
A labdarúgó NB II 8. fordulójának záró mérkőzésén, egyben rangadóján a DVTK 3–0-ra legyőzte az eddig veretlen listavezető MTK-t. Az NSO Tv stábja a duplázó Könyves Norberttel beszélgetett a mérkőzés után, de azt is megmutatjuk, hogyan értékelt Szergej Kuznyecov vezetőedző.

Könyves Norbert örült, hogy kezdőként 88 percet tudott játszani.

„Bírtam volna végig is, de úgy látszik, az edző meg akart tapsoltatni. Úgy tűnik, rendben a lábam, de a legjobbak annak örülök, hogy be tudtuk húzni ezt a mérkőzést három nullra.”

Videónkban beszél arról, hogy sérülése után kétszer is elkapkodta visszatérését – két fordulóval ezelőtt ezért még az első félidőben le kellett cserélni –, de a türelme most két gólt is ért. Természetesen a gólok és a hangulat mellett sem megyünk el szó nélkül.

Szergej Kuznyecov vezetőedző azért talált kivetni valót csapata játékában.

„Győztünk, örülök annak, hogy a srácok azt, amit gyakoroltunk az edzéseken, teljesítették. Nem volt könnyű, mert az első félidőben sok hibát követtünk el. Ezért a szünetben meg kellett beszélni a srácokkal, hogy higgadtabban, jobban futballozunk, birtokoljuk többet a labdát és akkor mindenképpen lesznek helyzeteink. Ismertük az MTK gyenge pontjait, örülök, hogy ezt sikerült kihasználnunk. Viszont nem tetszett, hogy sok helyzetet engedtünk az ellenfélnek, szóval sok munka van még előttünk. Kicsit ünnepeltünk az öltözőben, de akik keveset játszottak, azokat már küldtem is vissza futni.”

GERA DÁNIEL ÉRTÉKELÉSE

LABDARÚGÓ NB II
8. FORDULÓ

DIÓSGYŐRI VTK–MTK BUDAPEST 3–0 (1–0)
Diósgyőr, 5011
néző. Vezette: Andó-Szabó Sándor (Vígh-Tarsonyi Gergő, Szalai Dániel)
DVTK: Danilovic – Csirmaz, Szatmári, Bárdos, Bokros (Kotula, 88.) – Holdampf – Gera (Eppel, 66.), Bényei (Jurek, 82.), Cseke, Könyves (Szőke, 88.) – Lukács D. (Koman, 82.).Vezetőedző: Szergej Kuznyecov
MTK: Somodi – Poór (Godwords, 23.), Szépe, Nagy Zs. (Palincsár, 83.) – Biben, Lehoczky (Kovácsréti, 57.), Kata, Medgyes S. – Stieber Z. (Futács, a szünetben), Bognár I. (Kovács Máté, 83.), Németh K. Szakmai igazgató: Bognár György
Gólszerző: Biben (44. – öngól), Könyves (48., 68.)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik