DVTK: eldőlt, visszatér korábbi csapatához Asmir Suljic

SZ. R.SZ. R.
Vágólapra másolva!
2022.01.08. 11:25
null
Az FK Sarajevónál folytatja pályafutását Asmir Suljic (Fotó: fksarajevo.ba)
Hivatalos oldalán jelentette be a bosnyák FK Sarajevo, hogy szerződtette a legutóbb Diósgyőrben, korábban Székesfehérváron és Újpesten is futballozó Asmir Suljicot. A klub és a játékos három évre szóló szerződést írt alá.

 

Suljic a klub honlapjának elmondta, nagyon örül, hogy visszatérhetett szeretett klubjához, és úgy gondolja, hogy ez megfelelő lépés volt neki. „Már alig várom, hogy újra kifussak a Kosevo-stadion gyepére. Remélem, hogy az elkövetkezendő időszakban jó eredményeket érünk el, és büszkék lesznek ránk a szurkolóink."

„Szarajevó egyik igazi szimbóluma, Asmir hazatért. Boldog vagyok, hogy ő az új éra első játékosa, amelyben szeretnénk egy nagyon erős együttest felépíteni" – nyilatkozta a klub sportigazgatója, Ismir Mirvic.

A bosnyák szélső 2010 júliusában került először a szarajevói együtteshez, ahonnan 2013 szeptemberében 150 ezer euró ellenében – a transfermarkt.de adatai szerint – igazolt Újpestre, ahol 60 mérkőzésen hat gólt és 20 gólpasszt jegyzett. Ezután megfordult a Mol Fehérvárnál, a szlovén Olimpija Ljubljanánál és az izraeli Maccabi Petah Tikvánál is, majd 2021 januárjában visszatért Magyarországra a Diósgyőrhöz, amelynél 17 élvonalbeli találkozón 3 gólt szerzett, az NB II-ben pedig öt alkalommal léphetett pályára.

A Suljiccsal való szerződésbontást már január 2-án bejelentette a DVTK.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DVTK-NÁL
Érkezők: Eppel Márton (Bp. Honvéd), Lucas (brazil-magyar, Kisvárda – kölcsönbe)
Távozók: Asmir Suljic (bosnyák-magyar, FK Sarajevo – bosnyák)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik