ZTE: Piszok nehéz Moniz filozófiája, mert a topon kell lenned hozzá – Tajti

Vágólapra másolva!
2023.03.01. 08:58
A Mol Magyar Kupa első negyeddöntőjében az első félidőben a ZTE szerzett vezetést Mezőkövesden, és bár a második félidőben egyenlítettek a hazaiak, a hajrában a Zalaegerszeg három gólt is szerzett, és 4–1-es győzelemének köszönhetően bejutott az elődöntőbe. A találkozó után Tajti Mátyással beszélgetett az NSO Tv stábja, aki a Mol Fehérvár elleni gól és gólpassz után ezúttal is eredményes volt, ráadásul nem is akármilyen gólt szerzett az ellenfél védői között szlalomozva.

Tajti Mátyásnak felvetettük, örömjáték volt-e a meccs vége, amikor a ZTE kialakította a 4–1-es végeredményt.

„Túlzás, hogy örömjáték lett a vége, mert sokáig szoros volt, amikor egyenlítettek, azért inkább úgy tűnt, hogy elkezdenek nyomni, és bajban leszünk. Aztán jókor jött a második gól, és azzal meg tudtuk őket törni.”

Videónkban beszél nem mindennapi találatáról, illetve új szerepköréről is, hiszen a Fehérvár elleni meccs óta feljebb, hamis tízesként szerepel, illetve szóba kerül Ricardo Moniz filozófiája, amihez hozzászokni nem egyszerű, de a jelek szerint kifizetődő.

MOL MAGYAR KUPA
NEGYEDDÖNTŐ

MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC–ZTE FC 1–4 (0–1)
Mezőkövesd, 700 néző. Vezette: Káprály Mihály (Tóth II. Vencel, Szert Balázs)
MEZŐKÖVESD: Tordai – Zahary (Kállai K., 79.), Lukic, Beriasvili, Vajda S. – Brtan (Karnyicki, 83.), Ephestion (Bobál G., 79.), Da. Babunszki (Filip, 64.) – Molnár G., Drazsics, Besirovic (Cseri, 64.).Vezetőedző: Kuttor Attila
ZTE: Demjén – Lesjak, Mocsi, Csóka D., Gergényi – Mim (Ubochioma, 73.), Tajti, Szankovics, Szendrei N. – Szalay Sz. (Huszti A., 82.), Ikoba.Vezetőedző: Ricardo Moniz
Gólszerző:Molnár G. (70.), ill. Szankovics (24.), Tajti (74.), Ikoba (88.), Huszti (90.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik