nemzetisport.hu 2015.05.29 14:08 Frissítve: 2015.05.29 23:21

Vidi: fordulat, hosszabbított a lejáró szerződésű játékos

A labdarúgó NB I-ben aranyérmet szerző Videoton hivatalos honlapján bejelentette, hogy Filipe Oliveira, a székesfehérváriak portugál labdarúgója 2017-ig meghosszabbította szerződését.

„Portugál középpályásunk remek idényt tudhat maga mögött, klubunk pedig továbbra is számít a szolgálataira, ezért kétéves szerződéshosszabbításban állapodott meg a játékossal” – adta hírül a Videoton hivatalos honlapja, a vidi.hu.

Oliveira szerződése 2015 júniusában lejárt volna, korábban az Apollon Limassol érdeklődött iránta ciprusi sajtóhírek szerint.

„Szeretném megköszönni a klub vezetőinek, hogy már hosszú hónapokkal ezelőtt felajánlották számomra a szerződéshosszabbítás lehetőségét. Az előző, gyengére sikerült szezon után azzal az elhatározással futottam neki a korábbi szerződésemből hátralévő utolsó idénynek, hogy akár maradok, akár megyek, mindenképpen egy sokkal jobb képet szeretnék magamról festeni. Úgy érzem, ezt végül sikerült is elérnem. Ezért persze köszönettel tartozom a csapattársaknak és az edzőnknek is, akik nélkül nem lettem volna képes ilyen teljesítményt nyújtani. Nagyon örülök, hogy lehetőségem nyílt a maradásra, mert a klubnál a kezdetektől fogva mindenki tisztességes és korrekt volt velem szemben” – mondta Filipe Oliveira a székesfehérváriak hivatalos honlapján.

A 31 éves játékos 2011 nyarán szerződött a Vidihez, az NB I-ben 81 mérkőzésen 13 gólt szerzett, és 18 gólpasszt jegyzett.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTONNÁL

Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Hudák Martin (PAFC, ?), Kleinheisler László (PAFC, ?), Papp Máté (Dunaújváros, ?), Szekeres Adrián (Dunaújváros, ?), Tar Zsolt (PAFC, ?), Tóth Balázs (PAFC, ?), Tomás Tujvel (szlovák, Kecskeméti TE), Zsótér Donát (PAFC, ?)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Braniszlav Danilovics (szerb, PAFC), Pátkai Máté (Győri ETO), Priskin Tamás (Győri ETO)

Távozók: Juan Calatayud (spanyol, szabadon igazolható), Nikolics Nemanja (szabadon igazolható, érdeklődnek iránta: Bordeaux – Franciaország, Legia – Lengyelország, Sporting – Portugália), Sándor György (szabadon igazolható, érdeklődnek iránt: PAFC)

Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Barcsay Márk (PAFC, ?)

Távozhatnak: Horváth Tamás (érdeklődnek iránta: Paks), Juhász Roland (érdeklődnek iránta: külföld), Kleinheisler László (érdeklődnek iránta: Wroclaw – Lengyelország), Stopira (zöld-foki-szigeteki, szabadon igazolható), Tóth Balázs (PAFC-kölcsön után lejár a szerződése)
2021.07.31 01:17:51

Labdarúgó NB I P. K.

NB I-ES RAJT. Az előző idény dobogósai közül a nyári forma alapján a címvédő várja a legjobb formában a nyitányt.

2021.07.30 22:27:23

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. Lesz majd néhány ollózás, átemelés, kötény, okszizás...

2021.07.30 17:54:39

Labdarúgó NB I MOHAY GÁBOR (összefoglaló), PÓSFAI GYULA (percről percre)

Öt sárga és egy piros lapot osztott ki a bíró a közel 100 percig tartó találkozón.

2021.07.30 17:11:07

Labdarúgó NB I CSERHÁTI ANDRÁS (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Soha rosszabb nyitányt, izgalmas, fordulatos mérkőzéssel indult a labdarúgó NB I új idénye!

2021.07.30 15:47:23

Labdarúgó NB I BORSOS LÁSZLÓ (összefoglaló), VÉGH JÁNOS (percről percre)

Hetedjére összejött a felcsútiaknak a győzelem • Egy korai gól döntötte el a finálét.