Újpest: profi szerződést kapott a klubikon fia

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2021.07.21. 12:20
null
Kovács Dominik profi szerződést kapott Újpesten (Fotó: ujpestfc.hu)
A Vaduz elleni Ekl-meccsre készülő Újpest profi szerződést kötött Kovács Dominikkel, a lila-fehérek színeiben korábban 231 bajnokin 100 gólig jutó Kovács Zoltán fiával.

 

Kovács Dominik az előző idényben összesen 31 harmadosztályú mérkőzésen jutott szóhoz az Újpest B-csapatában, 30-szor a kezdő tizenegyben szerepelt, és védő létére öt gólt szerzett.

„Nagyon örülök, hogy aláírhattam életem első profi szerződését. Ezzel egy gyerekkori álmom vált valóra, mert édesapám is itt futballozott és sokszor hozott ki ide meccsekre. Mindig is az volt a célom, hogy egyszer a Megyeri úton léphessek pályára, és remélem, hogy ez hamarosan megvalósul. Eddig a profivá válás volt a célom, azért dolgoztam, innentől pedig az lebeg a szemem előtt, hogy tétmeccsen kifuthassak a Szusza Ferenc Stadion gyepére” – idézi az ujpestfc.hu a 20 éves, a bejelentés szerint 180 centiméter magas és 78 kilogrammos védőt.

Az apja után „Kis Kokó” becenévre hallgató futballista a 62-es mezben szerepel majd első NB I-es idényében az Újpest felnőttjei között.

A szerződés hosszát nem hozták nyilvánosságra a felek.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ÚJPEST FC-NÉL
Érkezők: Abdoulaye Diaby (mali, Antwerpen U21 – Belgium), Sztefan Jevtoszki (északmacedón, Rabotnicski Szkopje – Észak-Macedónia), Fernando Viana (brazil, Kisvárda)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Fehér Csanád, Kovács Dominik

Kiszemeltek:
Távozók: Bacsa Patrik (ETO FC Győr, szabadon igazolhatóként), Jovan Baosics (montenegrói, FK Buducsnoszt – Montenegró), Yassine El Ghanassy (belga, lejár a szerződése), Németh Márk (Kisvárda), Antonio Perosevic (horvát, lejár a szerződése), Kire Risztevszki (északmacedón, AEL Limassol – Ciprus)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Victor Kantabadouno (guineai, Wakriya AC – Guinea)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: –

EURÓPA-KONFERENCIALIGA, SELEJTEZŐ
2. FORDULÓ, ELSŐ MÉRKŐZÉS
21.00:
Újpest FC–Vaduz (liechtensteini), Szusza Ferenc Stadion (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik