Újpest: Junior Tallo Törökországba igazolt – hivatalos

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2022.01.13. 11:05
null
Junior Tallo távozik az Újpesttől (Fotó: Török Attila)
Igaznak bizonyult a Nemzeti Sport értesülése: Junior Tallo, az Újpest FC elefántcsontparti labdarúgója a török másodosztályú Samsunsporhoz igazolt kölcsönbe – számolt be róla az NB I-es klub a hivatalos honlapján.

A 29 éves csatár a 2021–2022-es idény végéig kerül kölcsönbe a bajnokságban a nyolcadik helyen álló együtteshez, amelynek opciós joga van végleg megvásárolni az újpesti játékost.

Tallo 2020 nyarán szerződött az Újpesthez, amelynek színeiben 12 gólt szerzett és nyolc gólpasszt adott.

„Nem is tudom, hogyan kezdjem!
– írta Tallo a közösségi oldalán. – Először is ezermillió köszönet a csodálatos pillanatokért és támogatásotokért. Életet és lehetőséget adtatok nekem, hogy újra magas szinten játszhassak, amiért örökké hálás leszek. Köszönöm a csodálatos szurkolóknak a támogatást, én mindig egy leszek közületek! Nagy szeretettel gondolok a csapatra és sok szerencsét kívánok a csapattársaimnak, hogy jól sikerüljön a szezon második fele számukra! Utóirat: ez nem egy búcsú, mert mindig egy leszek közületek!”

Tallo az ősszel az NB I-ben hatszor kezdőként, hároszor csereként lépett pályára, összesen kétszer volt eredményes. Tallo a 11. fordulóban, Mezőkövesden 2–2-es állásnál a 93. percben tizenegyest hibázott, azt követően az őszi szezonból hátralévő hat fordulóban már csak kétszer kapott lehetőséget, mind a kétszer csereként.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ÚJPEST FC-NÉL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:

Kiszemeltek:
Távozók:

Kölcsönbe távozók: Junior Tallo (elefántcsontparti Samsunspor – Törökország)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik