nemzetisport.hu 2016.04.29 07:27 Frissítve: 2016.04.29 09:36

Puskás Akadémia: „Ocsmány hadjárat folyik ellenünk”

Szíjjártó István, a labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia vezetőedzője szerint csapata ellen „ocsmány hadjárat folyik”, de igyekszik felkészíteni játékosait arra, hogy az ellenséges hangulatot kizárva is erősek maradjanak.

 

Szíjjártó István szerint hadjárat folyik a Puskás Akadémia ellen (Fotó: Meder István)

A Puskás Akadémia az utolsó előtti, kieső helyen áll az élvonalban, a hétvégén pedig a Honvéddal játszik. A felcsútiaknak az sem lenne elég, hogy legyőzzék a kispestieket, ha ugyanis a Vasas is nyer az MTK ellen, elbúcsúznak az élvonaltól.

„Nem csupán erőnléti, hanem mentális felkészítés is szerepelt a heti edzésprogramunkban. Ha alázatosan és odaadóan futballozunk, a Honvéd is legyőzhető, bármennyire is erős” – mondta a Nemzeti Sportnak Szíjjártó István.

„Ocsmány hadjárat folyik ellenünk. Olyanok is támadnak bennünket, akiknek halvány fogalmuk sincs a futballról, csak az élteti őket, hogy belénk vagy a Puskás Akadémiát megalapító Orbán Viktorba rúghatnak. Természetesen megpróbálom kizárni a külvilágot az öltözőből, s úgy tűnik, eddig sikerrel jártam, a játékosokat ugyanis hidegen hagyják az elvtelen, megalapozatlan, személyeskedő írások, kommentek.”

„De kérdezem én: mi érdeke fűződött az MTK-nak a győzelmünkhöz? Az égvilágon semmi! Ám a mocskolódóknak semmi sem szent, pedig tisztességes játékkal nyertünk, s ha győztünk volna a Fáy utcában, most nyugodtan várhatnánk az utolsó fordulót.”

SZÍJJÁRTÓ ISTVÁN A NEMZETI SPORT PÉNTEKI SZÁMÁBAN BŐVEBBEN IS BESZÉL MEGLÁTÁSAIRÓL, VALAMINT EMLÍTÉST TESZ MÉG A HONVÉD ELLENI TALÁLKOZÓRÓL ÉS MARCO ROSSIRÓL IS.

2021.05.11 10:48:23

Labdarúgó NB I CSILLAG PÉTER

A pályák bűvöletében éltek, egyikük, Béla egyenesen a válogatottságig vitte.

2021.05.13 23:47:08

Labdarúgó NB I N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. A szurkoló, aki egy a történettel, s aki „eggyé lenni” vágyik csapatával, nagyon szeretné a misztikus uniót (a feloldódás csodáját) megélni a maga életében, nagyon kívánná a „belső körhöz” tartozónak tudni magát.

2021.05.11 22:41:10

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A ZTE-től is több lejáró szerződésű játékos távozhat. Kövesse nyomon a keretek változásait körképünkben!