Puskás Akadémia: „Ocsmány hadjárat folyik ellenünk”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.29. 07:27
null
Szíjjártó István szerint hadjárat folyik a Puskás Akadémia ellen (Fotó: Meder István)
Szíjjártó István, a labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia vezetőedzője szerint csapata ellen „ocsmány hadjárat folyik”, de igyekszik felkészíteni játékosait arra, hogy az ellenséges hangulatot kizárva is erősek maradjanak.

A Puskás Akadémia az utolsó előtti, kieső helyen áll az élvonalban, a hétvégén pedig a Honvéddal játszik. A felcsútiaknak az sem lenne elég, hogy legyőzzék a kispestieket, ha ugyanis a Vasas is nyer az MTK ellen, elbúcsúznak az élvonaltól.

„Nem csupán erőnléti, hanem mentális felkészítés is szerepelt a heti edzésprogramunkban. Ha alázatosan és odaadóan futballozunk, a Honvéd is legyőzhető, bármennyire is erős” – mondta a Nemzeti Sportnak Szíjjártó István.

„Ocsmány hadjárat folyik ellenünk. Olyanok is támadnak bennünket, akiknek halvány fogalmuk sincs a futballról, csak az élteti őket, hogy belénk vagy a Puskás Akadémiát megalapító Orbán Viktorba rúghatnak. Természetesen megpróbálom kizárni a külvilágot az öltözőből, s úgy tűnik, eddig sikerrel jártam, a játékosokat ugyanis hidegen hagyják az elvtelen, megalapozatlan, személyeskedő írások, kommentek.”

„De kérdezem én: mi érdeke fűződött az MTK-nak a győzelmünkhöz? Az égvilágon semmi! Ám a mocskolódóknak semmi sem szent, pedig tisztességes játékkal nyertünk, s ha győztünk volna a Fáy utcában, most nyugodtan várhatnánk az utolsó fordulót.”

SZÍJJÁRTÓ ISTVÁN A NEMZETI SPORT PÉNTEKI SZÁMÁBAN BŐVEBBEN IS BESZÉL MEGLÁTÁSAIRÓL, VALAMINT EMLÍTÉST TESZ MÉG A HONVÉD ELLENI TALÁLKOZÓRÓL ÉS MARCO ROSSIRÓL IS.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik