Paks: három évre szóló szerződést kapott a visszatérő kapus

Vágólapra másolva!
2021.07.13. 12:23
null
Két év után lett újra a paksiak játékosa (Fotó: paksifc.hu)
A Paksi FC a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a Görögországból hazatérő Nagy Gergely újra a klub játékosa: hároméves szerződést kötött a 27 éves kapussal, aki a 2018–2019-es idényben már szerepelt a csapatnál.

A győri nevelésű, korábbi utánpótlás-válogatott kapus útja nevelőegyesületéből Dunaújvárosba, majd a Vasashoz vezetett, ahonnan 2018 nyarán került a Pakshoz. A tolnaiktól egy év után távozott és fél év kihagyás után a görög élvonalban szereplő Lariszához igazolt. Nagy Gergely 28 meccsen szerepelt az AEL-nél, de miután az előző idény végén a gárda kiesett az első osztályból, Nagy Gergely távozott, s végül visszatért a Pakshoz.

„Ahogy új dolog volt külföldre igazolni, úgy visszatérni egy klubba is újdonság számomra, ugyanakkor ebbe a Paksi FC-be kifejezetten örömmel, boldogan tértem haza. Úgy látom és érzem, itt most minden adva van a jó és sikeres szezonokhoz, s a tavalyi negyedik helyezés sem véletlen, igazán imponáló volt a csapat játéka. Örülnék, ha a következő idényben minimum ugyanezt élhetném át a klubbal” – fogalmazott a paksifc.hu-n megjelentek szerint Nagy Gergely, akivel három évre szóló szerződést kötött a klub.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik