Paks: Ádám Martin a török sztárcsapat kiszemeltjei között – sajtóhír

V. Á.V. Á.
Vágólapra másolva!
2022.05.03. 14:52
null
Ádám Martin a török élvonalban folytathatja (Fotó: Árvai Károly)
Több török portál, köztük a Fanatik értesülései szerint a Besiktas a labdarúgó NB I góllövőlistáját toronymagasan, 29 góllal vezető paksi Ádám Martint is kiszemelte a nyári átigazolási időszak előtt.

 

A 16-szoros török bajnok isztambuli klubnál már megkezdték a következő idény csapatának tervezését. A csatársorban pedig a 27 éves Ádám Martin lehet az egyik kiszemelt, akiért 500 ezer eurót ajánlhat a török élvonal 6. helyén álló gárda, és a beszámolók szerint a csatárnak ugyanekkora éves fizetést ajánlhatnak.

Kérdés, az 500 ezer eurós kivásárlási ajánlat elég lesz-e, hiszen korábban megírtuk, információnk szerint egymillió eurós dél-koreai ajánlatot is visszautasított télen a tolnai együttes.

A magyar válogatottban márciusban bemutatkozó Ádám iránt információink szerint többek között Angliából, Németországból és Dél-Koreából is van érdeklődés.

Ádám mellett az angol másodosztályú Millwall 28 éves középpályását, Jed Wallace-t említik a Besiktas kiszemeltjei között, akinek nyáron lejár a szerződése klubjánál. Ádám Martinnak viszont 2026-ig szól a paksi megállapodása.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik