PAFC: a felcsútiak közleményt adtak ki az Osijekkel kapcsolatban

Vágólapra másolva!
2015.11.30. 20:37
A Puskás Akadémia labdarúgócsapata hivatalos honlapján közleményben tudatta: a Horvátországból származó hírek ellenére nincs szándékában megvásárolni az NK Osijeket.

A glas-slavonije.hr még a hétvégén osztotta meg információját, amely szerint a felcsúti klub (Puskás Futball Club kft.) írásban jelezte érdeklődését a pénzügyi gondokkal küszködő eszéki klubnak. A pályázatokat december végén értékelik. a felcsúti klub (Puskás Futball Club kft.) írásban jelezte érdeklődését a pénzügyi gondokkal küszködő eszéki klubnak. A pályázatokat december végén értékelik.

A lap cikke szerint a Puskás Akadémia vételi szándéknyilatkozatát Mészáros László és Halmi Tamás írták alá, amelyben kinyilvánították és megerősítették azon szándékukat, hogy megvásárolnák a labdarúgóklub részvényeit, de „a tranzakció jogi és pénzügyi összetettsége miatt elengedhetetlen az egyesület átvilágítása”, amelyet kötelesek elvégezni, mielőtt kötelező érvényű ajánlatot tennének.

A Puskás Akadémia hivatalos honlapján hétfő kora este a következő közleményt jelentette meg.

„A Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia régóta szakmai kapcsolatban áll több hazai és nemzetközi klubbal, akadémiával. Ilyen partnerünk a horvát első osztályban szereplő Eszék csapata is. A Puskás Akadémia szakmai együttműködést folytat az eszéki klubbal. A Puskás Akadémiának ugyanakkor nincs szándékában nemzetközi csapatot vásárolni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik