V. Á. 2022.05.22 13:50 Frissítve: 2022.05.30 15:40

NB I: Traoré nem sokat gondolkozott az FTC ajánlatán

A Ferencváros vasárnap délelőtt jelentette be a 41-szeres mali válogatott Adama Traoré átigazolását. A támadó elmondta, a klub meccseit látva érezte, jó döntést hoz azzal, ha a Fradiban folytatja – derült ki a Fradi Média videójából.

 

Traoré nem gondolkozott sokat az FTC ajánlatán (Fotó: fradi.hu)


„A Ferencváros egy nagy múltú klub, az elmúlt években ráadásul szerepelt a Bajnokok Ligája és az Európa-liga csoportkörében is. Természetesen néhány mérkőzésüket megnéztem a televízióban is, nagyon meggyőzőek voltak, így nem kellett sokat gondolkodnom. A Fradi egy nagy egyesület, már a meccseiket látva is éreztem, ha idejövök, azzal én is sokat nyerhetek, s biztosan jó döntést hozok”
– mondta el Traoré a Fradi Médiának.

Hozzátette, alapvetően támadó szellemű játékos, ebben a zónában minden poszton otthonosan mozog.

 

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők:
Adama Traoré (mali, Sheriff Tiraspol – Moldova)
Kölcsönbe érkezők: –
Kölcsönből visszatérhetnek: Csonka András (Budafok), Csontos Dominik (Soroksár), Gera Dániel (Puskás AFC), Iyinbor Patrick (Vasas), Katona Bálint (KTE), Katona Máté (Soroksár), Varga Ádám (Soroksár)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: –
Kiszemeltek: Andrian Kraev (bolgár, Levszki Szófia – Bulgária), Derek Cornelius (kanadai, Vancouver Whitecaps – Kanada, jelenleg Panetolikosz – Görögország), Saliou Guindo (KF Laci – Albánia)
Távozók: Miha Blazic (szlovén,  lejár a szerződése, Angers – Franciaország?)
Kölcsönbe távozók: –
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Roko Baturina
(horvát), Lasa Dvali (grúz, lejár a szerződése), Róbert Mak (szlovák, lejár a szerződése), Marko Marin (német, visszavonul), Tokmac Nguen (szomáliai-norvég, lejár a szerződése, Besiktas – Törökország, Feyenoord – Hollandia, Nagoja Grampus – Japán), Somália (brazil)

 

2022.07.01 23:49:58

Labdarúgó NB I BODNÁR ZALÁN

NS-VÉLEMÉNY. Nagy kérdés, hogy Roderick Duchatelet tud-e és akar-e olyan formátumú labdarúgókat szerződtetni, akikkel megismételhető az előző idényben elért ötödik hely.

2022.06.30 22:24:58

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

Újpesten továbbra is várni kell a tulajdonosváltásra • Szóba került, miért hiúsult meg az üzlet, illetve mit hozhat a folytatás.

2022.06.28 22:46:49

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Nyilván kiderül már az eddigiekből is, hogy elfogult vagyok Nikoliccsal, már régóta. Azért is, mert történhet(ett) vele bármi, nem jön ki a sodrából. Most, kiebrudalásakor is úriemberként kommentált közösségi oldalán, »fura helyzeteket produkál olykor az élet« – ez volt a legerősebb megfogalmazása.

2022.06.28 16:43:38

Labdarúgó NB I MURÁNYI DOMONKOS

Loncar duplájára alapozva a zöld-fehérek magabiztosan nyertek német ellenfelükkel szemben.