N-P. T.
2022.10.30 20:19 Frissítve: 2022.10.31 08:24

NB I: Dragónert elöntötték az érzelmek a Groupamában

A labdarúgó NB I 13. fordulójában a Ferencváros a Zalaegerszeget látta vendégül. Az El-ben kiválóan szereplő zöld-fehérek már a 13. percben megszerezték a vezetést Nguen találatával, majd a 79. percben Esiti növelte az előnyt. A 84. percben Ikoba találatával szépítettek a zalaiak, de nem sikerült megakadályozniuk a 2–1-es ferencvárosi győzelmet. A találkozó után így értékeltek a szakvezetők.

Dragóner Attilának érzelemdús volt a Ferencváros elleni mérkőzés (Fotó: Nagy-Pál Tamás)

Az eltiltott Ricardo Moniz helyett a ZTE sportigazgatója, a Ferencváros korábbi játékosa, Dragóner Attila értékelte a találkozót.

„Először is hatalmas gratuláció a Ferencvárosnak a csütörtöki továbbjutásért, és Bolinak pedig jobbulást szeretnénk kívánni a klub nevében. Elég érzelemdús volt visszatérnem ide, amikor bejöttem a stadionba, azért előjöttek az emlékek, aztán viszont próbáltam a meccsre koncentrálni. Lefektettük előre, hogy Julian Jenner meccsel, én pedig a háttérből a meglátásaimmal próbálom segíteni. Néhány cserét közösen beszéltünk meg. Szerettünk volna bravúrral pontot rabolni, de ez sajnos nem sikerült. Hiszek abban, hogy ezek a srácok, akik mindent kitettek a pályára, egy kis rutinnal az első félidőben egyenlíthettek volna, de összességében jobb volt a Fradi.”

DRAGÓNER ATTILA SAJTÓTÁJÉKOZTATÓJA

Az FTC vezetőedzője, Sztanyiszlav Csercseszov Franck Boli állapotáról nem tudott sokat mondani, a sajtótájékoztató ideje alatt még kórházban vizsgálták.

„Hasonló mérkőzésre számítottam. Tudtam, hogy a Zalaegerszeg kompromisszumok nélkül játszik mindenki ellen. Otthon és idegenben is agresszívak. A meccs után gratuláltam a csapatomnak, hiszen egy kemény Monaco elleni meccs után tudták hozni ugyanazt a lelkesedést és színvonalat. Úgy gondolom, hogy ma is maximálisan ki tudtuk szolgálni a szurkolóinkat, abszolút profin jártak el a fiúk.”

SZTANYISZLAV CSERCSESZOV SAJTÓTÁJÉKOZTATÓJA

 

ONLINE SZÖVEGES TUDÓSÍTÁS ITT!

 

2023.01.29 16:29:15

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Az első KTE-gólra még gyorsan válaszolt a Fehérvár, de a másodikra egyáltalán nem tudott, és kikapott.

2023.01.29 12:29:44

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Az első félidőben jobb volt a Honvéd, de visszaesett, és ezt kihasználták a lila-fehérek.

2023.01.29 12:29:44

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Jobban, veszélyesebben futballozott a második félidőben a hazai csapat, Drazsics gólja győzelmet ért.

2023.01.28 20:51:00

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2023.01.28 17:20:09

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Az NB I-ben most debütáló Uram nem kapott gólt, ponttal távozott az éllovas otthonából a sereghajtó Vasas.