nemzetisport.hu
2015.05.30 19:06 Frissítve: 2015.05.30 19:30

NB I: Carrillo ötéves fia nem akar többet meccsre menni

A Ferencváros 2–0-ra megverte odahaza a friss bajnok Videotont a labdarúgó NB I harmincadik, záró fordulójában. Joan Carrillo, a székesfehérváriak vezetőedzője elmondta, a Magyar Kupa-döntőn történtek után nem hozta el a családját a stadionba, az ötéves fia pedig úgy döntött, nem szeretne többet meccsre járni.

Joan Carrillo kisfiának traumát okoztak a Fradi elleni kupadöntőn történtek (Fotó: Szabó Miklós)

 

„Az első játékrésszel nem volt gond, voltak lehetőségeink, de a második félidőben megakadt a lendület, hozzá kell tenni sok sérültünk volt – mondta Joan Carrillo a meccs utáni sajtótájékoztatóján. – A mai meccsen azok a játékosok jutottak szóhoz, akik a következő szezonban is velünk lesznek. Mindenképp pozitívum, hogy pörgős meccsen vehettek részt. Nem egyedi eset, hogy egy bajnokcsapat már leereszt a szezon végére, de szép teljesítményt nyújtottunk a szezon során. Miután biztos volt a bajnoki cím, más tényezőkre kellett összpontosítani.”

A nyáron szinte biztosan távozó Juan Calatayud, Sándor György és Nikolics Nemanja mellett Juhász Roland és Stopira sem lépett pályára a Fradi ellen. Carrillo szavai alapján ők nincsenek benne abban a körben, akik biztosan Fehérváron maradnak a következő idényre.

Van még egy év a szerződésemből hátra, most szeretnék a játékosaimra koncentrálni, megköszönni nekik a munkájukat, nagyon büszke vagyok rájuk. Nagyon hízelgő számomra a rengeteg pletyka, ami a külföldi csapatok érdeklődéséről szól, hiszen ezzel elismerik a munkám, ez jólesik, de jól érzem itt magam, és boldog vagyok. Ezeknek a híreszteléseknek túl nagy jelentősége nincsen. Új információval nem tudok szolgálni, de a futballban bármikor bármi megtörténhet.”

„Hogy elhoztam-e a ma a családomat? Nem, és az ötéves fiam úgy döntött, nem akar többet jönni meccsre” – válaszolta a Nemzeti Sport Online kérdésére a szakember. Mint ismert, a spanyol edző családját ferencvárosi szurkolók inzultálták a kupadöntőben, és Torghelle Sándor avatkozott közbe.

Thomas Doll a győzelem után elmondta, a Videoton megérdemelten lett bajnok, és kérdésre válaszolva úgy fogalmazott, Vladan Csukics nagyon hiányozni fog a csapatnak.

2022.11.25 21:49:32

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2022.11.24 23:17:48

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2022.11.24 07:58:00

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Sokak szerint csónakkal kellett volna kimenteni a bírót a Latorca utcából.

2022.11.18 23:59:28

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Az ősz álomtizenegyében hét ferencvárosi található.

2022.11.19 00:08:14

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

ALAPVONAL. És itt jutunk el a csercseszovi futballfelfogás alapjához: a labdarúgóit felszabadítja a kötöttségek alól, és hagyja, hogy abban a szerepben, taktikával játssznak, amiben a leginkább ki tudják bontakoztatni képességeiket..