NB I: Csukics mindent megtett a csapatért, hiányozni fog - Doll

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.30. 18:55
Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője a Videoton elleni 2–0-s siker után úgy fogalmazott, a fehérváriak megérdemelték a bajnoki címet.

„Elégedett és boldog vagyok, a játékosok mindent kihoztak magukból – értékelt Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője a Duna World kamerája előtt. – Nem volt sok opciónk, de jól játszottunk, úgy gondolom, megérdemelten győztünk. Négy támadóval álltunk fel, fontos volt, hogy elől gyorsak legyünk, a védelmünk pedig nagyszerűen oldotta meg a feladatát. A Videoton megérdemelten lett bajnok, mi a tavaszi szezonban kiváló sorozatot mutattunk be, azt hiszem, a pontok alapján mi voltunk a legjobbak, ezek alapján megérdemeltük a második helyet.”Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője a Duna World kamerája előtt. – Nem volt sok opciónk, de jól játszottunk, úgy gondolom, megérdemelten győztünk. Négy támadóval álltunk fel, fontos volt, hogy elől gyorsak legyünk, a védelmünk pedig nagyszerűen oldotta meg a feladatát. A Videoton megérdemelten lett bajnok, mi a tavaszi szezonban kiváló sorozatot mutattunk be, azt hiszem, a pontok alapján mi voltunk a legjobbak, ezek alapján megérdemeltük a második helyet.”

„Hogy mit várok az Európa-ligától? Már az első fordulóban neves csapatokkal találkozhatunk, mondhatnám, hogy már most szeretnénk megnyerni a sorozatot, de akkor valószínűleg sokan kinevetnének.”

A kérdésre, hogy ez volt-e Vladan Csukics utolsó mérkőzése a Fradiban, Doll a következőt mondta.

„Csukics igazi sportember, és a nálunk töltött idő során mindent megtett a csapatért, a klubnak és a szurkolóknak is nagyon fog hiányozni."

Csukics a meccs után elmondta, hétfőn vagy kedden dől el a sorsa. A játékos szerződése június végén lejár, és a ferencvárosiak egyelőre nem hosszabbítottak vele.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik