nemzetisport.hu 2019.02.25 19:25 Frissítve: 2019.02.25 19:58

NB I: a Paks profi szerződést kötött gólerős fiataljával

A labdarúgó NB I-ben szereplő Paksi FC hivatalos honlapján közölte, hogy profi szerződést kötött Szendrei Ákossal. A 16 éves játékos eddig 137 mérkőzésen 147 gólt szerzett a tolnaiak utánpótláscsapataiban.

Szendrei Ákos és édesapja (Fotó: paksifc.hu)

„Nagyon boldog vagyok, mivel gyerekkori álmom vált valóra. Mindig is az volt a célom, hogy egyszer profi játékos legyek, ezen túl külön öröm számomra, hogy ezt ott értem el, ahol születtem és felnőttem. Következő vágyam, hogy amint lehet, bemutatkozhassak a felnőttcsapatban” – idézi a paksifc.hu Szendrei Ákost – akinek édesapja, Szendrei József is labdarúgó volt – szerződése aláírását követően.

„Mindig nagy öröm, ha saját nevelésű játékosunknak tudunk profi szerződést adni. Ákos személyében egyértelműen egy roppant tehetséges fiatalemberről beszélünk, aki, ha így fejlődik, reális esélye lesz egy-két éven belül bemutatkozni a felnőttek között is. Fontos, hogy ezzel nem záródik le a fiatalokkal való foglalkozásunk, úgy gondolom, hamarosan ismét újabb tehetségek kapnak szerződést” – így Haraszti Zsolt ügyvezető.

2022.01.16 22:00:48

Labdarúgó NB I N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. Lehet, míg az Aranycsapat a modern futball origója, addig Deák Bamba a hőskor ideájának utolsó világszínvonalú példázója? Aki a diadal reményének eleven modellje volt Szentlőrincen és az Üllői úton, a közösség daliájaként, s a játék leginkább mámorító pillanatával, a góllal oly sokszor adott örömet, mint rajta kívül senki a világon ily rövid idő alatt.

2022.01.15 23:29:34

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Egy-két forduló – nomen est omen – valóban fordulattal szolgálhat.

2022.01.15 19:32:04

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

„A cseled Szepi, velem marad örökké” – Malonyai Péter nekrológja.