I. SZ.
2023.02.05 11:20 Frissítve: 2023.02.05 11:52

NB I: a Mezőkövesd kölcsönvette a DVSC 19 éves védőjét

A DVSC az idény végéig kölcsönadta a Mezőkövesdnek Baranyai Nimródot, aki ősszel négy NB I-es meccsen lépett pályára a debrecenieknél.

Baranyai Nimród (középen) Mezőkövesden tölti a tavaszt (Fotó: Kovács Péter)

A 19 éves Baranyai a DVSC saját nevelésű labdarúgója, 2021 őszén került fel az első csapathoz, emellett az NB III-as csapat meghatározó játékosa volt.

A védő az előző idényben mutatkozott be az NB I-ben, amelyben összesen 18 mérkőzésen szerepelt.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI VSC-NÉL
Érkezők:
Sztefan Loncsar (montenegrói, Novi Pazar – Szerbia), Antonio Mance (horvát, NK Osijek – Horvátország)
Kölcsönbe érkezők: –

Kölcsönből visszatérnek: –
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:

Kiszemeltek: Bobur Abdiholikov (üzbég, szabadon igazolható, legutóbb Enyergetik-BGU – Fehéroroszország), Ion Gheorghe (román, Sepsi OSK – Románia)
Távozók: Charleston Silva dos Santos (brazil, felbontották a szerződését, szabadon igazolható), Hrabina Alex (Nyíregyháza Spartacus, szabadon igazolhatóként), Karim Lukili (marokkói, Karmiotissza – Ciprus, szabadon igazolhatóként), Gróf Dávid (Levadiakosz – Görögország)
Kölcsönbe távozók: Baranyai Nimród (Mezőkövesd), Rácz Balázs (Szeged-Csanád Grosics Akadémia), Saná Gomes (bissau-guineai, PFK Beroe Sztara Zagora – Bulgária)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Horváth Krisztofer (Torino – Olaszország, onnan Kecskeméti TE)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:
– 

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS MEZŐKÖVESDEN
Érkezők:
Ilja Beriasvili (grúz, FC Telavi – Grúzia), Csontos Dominik (Ferencváros, legutóbb kölcsönben Soroksár), Thomas Ephestion (martinique-i, RWD Molenbeek – Belgium), Steliano Filip (román, szabadon igazolhatóként, legutóbb Dinamo Bucuresti – Románia), Márkus Attila (magyar-norvég, Nyíregyháza Spartacus), Nagy Dominik (Bp. Honvéd, szabadon igazolhatóként) Nyikolaj Prudnyikov (orosz, szabadon igazolható, legutóbb FK Orenburg – Oroszország), Younn Zahary (Comore-szigeteki-francia, szabadon igazolható, legutóbb Stade Olympique Choletais – Franciaország)
Kölcsönbe érkezők: Baranyai Nimród (DVSC), Lehoczky Roland (MTK Budapest)
Kölcsönből visszatérnek:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:

Kiszemeltek:
Távozók: Csontos Dominik (ETO FC Győr), Madarász Márk (Gyirmót FC Győr), Rabatin Richárd (FC Ajka), Remzifaik Szelmani (északmacedón, Partizani – Albánia), Vadnai Dániel (MTK Budapest)
Kölcsönbe távozók: Bobál Dávid (MTK Budapest)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

2023.03.24 19:21:53

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Van bennem jócskán nosztalgikus szomorúság. Elvégre a Pécs, a Szeged, a Szombathely és a Győr a középmezőnyben álmodozik a szebb jövőről, ám a Nyíregyháza 16. és a Békéscsaba 17. helye a jelenlegi állás szerint csak osztályozót ér, a két kieső előtt végző három csapat ugyanis minősítőt játszik majd a nyártól 18-as mezőnyre csökkenő sorozatért.

2023.03.23 23:32:35

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A döntés legfontosabb üzenete valószínűleg az, hogy a Vasas vezetősége önkritikát gyakorolt. Belátta hibáit az elmúlt évek játékospolitikája, a csapat menedzselése kapcsán, elismerte, hogy az eddig meghozott intézkedések nem vezettek eredményre.

2023.03.20 21:06:37

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Ha túlzás is, hogy a lelkével törődni kell, az érzelmeit nem szabad félresöpörni.

2023.03.20 21:03:34

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Vajon van-e még egy bajnokság az általunk ismert fociuniverzumban, ahol a profi osztályokban olyan vircsafttal kezdődhetnek a félidők, mint nálunk, hogy valaki a pénzéért cserébe elpöccintheti a labdát a kezdőpontról?

2023.03.19 19:36:31

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Újabb vereségével a Ferencváros közel tizenkét éve nem látott rossz sorozatot épített fel.