MTK: Csiki Spanyolországba tart, Madridba hívták

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.25. 18:18
null
Csiki Norbert a spanyol másodosztályban folytathatja a pályafutását (Fotó: archív)
A spanyol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő, Roland Duchatelet érdekeltségi körébe tartozó Alcorcónban folytathatja a pályafutását az MTK-tól távozó Csiki Norbert – írja a hungaryscout.hu.

 

A 24 esztendős támadó nyáron a Ferencváros és az Újpest radarján is szerepelt, de Csiki mindenáron külföldre szeretett volna igazolni, ezért nemet mondott a magyar kluboknak.

A hungaryscout.hu értesülései szerint Németországból az 1860 München, a Duisburg és az Arminia Bielefeld, Skóciából a Dundee FC, Franciaországból a Valenciennes, míg Angliából a Bolton Wanderers érdeklődött a szélső iránt, ám meghiúsult a szerződéskötés.

Úgy tudni, Neil Lennon, az angol másodosztályú csapat menedzsere minden követ megmozgatott annak érdekében, hogy Csikit megszerezze, ám a tulajdonos végül érvényesítette akaratát, és a Bolton egy idősebb játékos mellett tette le a voksát.

A portál megkeresésére Kozák Attila, a játékos ügyeit képviselő Fair Play Sports Management iroda magyarországi képviselője elmondta, a Mallorca közel állt Csiki szerződtetéséhez, ám a tárgyalások – nem sportszakmai okokból – megszakadtak.

Ekkor jött képbe a Roland Duchatelet érdekeltségi körébe tartozó Alcorcón, amely öt fordulót követően az ötödik helyen áll a spanyol másodosztályban. A klub néhány napos ismerkedésre invitálta a játékost Madridba, és amennyiben mindkét fél pozitív tapasztalatokkal gazdagodik, gyorsan megszülethet a megállapodás.

Az 1971-ben alapított Alcorcón hat évvel ezelőtt került a figyelem középpontjába, amikor hazai pályán 4–0-ra megverte a Real Madridot a Király-kupában – és miután idegenben csak egy góllal kapott ki, tovább is jutott. A klub játékosa az Újpest korábbi kapusa, Marko Dmitrovics is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik