FTC: Csiki Norbert is szerepel a kiszemeltek között

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.04. 15:03
null
Csiki Norbert (jobbra) is a Fradi kiszemeltjei között (Fotó: Reviczky Zsolt)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a Ferencváros labdarúgócsapata, az MTK lejáró szerződésű szélsőjével, Csiki Norberttel erősítene.

 

A Ferencváros vezetőedzője, Thomas Doll már múlt héten, a Nemzeti Sportnak adott nyilatkozatában arról beszélt, hogy a nyári erősítési tervek között egy középhátvéd, egy csatár, egy belső középpályás és egy szélső megszerzése szerepel.

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint utóbbi posztra az MTK 24 éves játékosa, a szezonban 17 bajnokin hat gólt szerző Csiki Norbert az első számú jelölt, aki Roland Lamah és Varga Roland alternatívája lehetne akár a bal, akár a jobb szélen.

Mint arról ugyancsak beszámoltunk, Csikinek ebben a hónapban lejár a szerződése a kék-fehéreknél, és mivel még nem egyeztek meg vele a hosszabbításról, szabadon igazolhatóvá válik, vagyis ingyen kerülhet az Üllői útra, ha sikerül megegyezni vele. Akadályt az jelenthet, hogy a támadó szeretné kipróbálni magát külföldön, de ha onnan nem kap megfelelő ajánlatot, akkor jó eséllyel a zöld-fehéreknél folytathatja.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL

Érkezők: Leandro de Almeida (Omonia Ciprus, szabadon igazolható), Cristian Ramírez (ecuadori, Fortuna Düsseldorf – Németország, kölcsön után végleg)

Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Bosnjak Predrag (szerb-magyar, Nyíregyháza, ?), Csilus Tamás (Lombard), Hidvégi Sándor (Dunaújváros, ?), Kunsági Roland (Mezőkövesd), Péter Antal (Soroksár, ?) Simita Gergő (Soroksár, ?)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Csiki Norbert (MTK), Kitl Miklós (KTE)

Távozók: Vladan Csukics (szerb, szabadon igazolható), Jack Tuijp (holland, helmondi kölcsön után FC Volendam – Hollandia)
Kölcsönbe távozók:

Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Mateo Pavlovic (horvát, Werder Bremen – Németország)

Távozhatnak: Philipp Bönig (német, szabadon igazolható), Buzsáky Ákos (szabadon igazolható), Tomislav Havojic (horvát, szabadon igazolható), Tarczy Pál (szabadon igazolható)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik