Csányi Sándort újraválasztották, további öt évig az MLSZ elnöke

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2020.04.21. 09:25
null
A következő öt évben is Csányi Sándor vezetheti az MLSZ-t (Fotó: Tumbász Hédi, archív)
A Magyar Labdarúgó-szövetség a kialakult járványügyi helyzetben Európában elsőként online tartotta tisztújító küldöttközgyűlését, melynek fő napirendi pontjaként Csányi Sándor elnököt és az elnökséget is újraválasztották a küldöttek.

Csányi Sándort 2010 óta harmadszor, egyhangúlag választották meg a Magyar Labdarúgó-szövetség elnökének a keddi tisztújító közgyűlésen. Új megbízatása 2025. április 21-ig szól. Csányi Sándorhoz hasonlóan az elnökséget is újraválasztották: Balogh Gabriella, Bánki Erik, Berzi Sándor, Dankó Béla, Garancsi István, Nyilasi Tibor, Anthony Radev és Török Gábor is folytathatja a munkát az elnökség tagjaként.

Csányi Sándor a közgyűlés végén, zárszavában a Nemzeti Sport keddi jegyzetét idézte, arra reagált. „Mi nem fogunk gólt lőni, erre a feladatra az elnökségből esetleg Nyilasi Tibort delegálnám. A mi feladatunk az utánpótláshoz, a felnőttfutballhoz és a klubfutballhoz szükséges munka megfelelő körülményeinek a megteremtése. A szakemberképzés az, ahol elégedetlenek vagyunk. Elsősorban az utánpótlásra gondolok. Azt ígérhetem, hogy mindent megteszünk a futballunk további fejlesztéséért, és a futball minden szegmensével szeretnénk együttműködni. Bízunk benne, hogy hamarosan úgy alakul a helyzet, hogy mérkőzéseket lehet rendezni. Az első természetesen az emberélet, de bízom benne, hogy hamarosan újra a pályán találkozhatunk. Köszönöm a bizalmat! Jó egészséget kívánok mindenkinek!”

A küldöttközgyűlésről szóló bővebb beszámolóval később jelentkezünk. A közgyűlésen elhangzottakat az alább található élő közvetítésünkben lehet elolvasni.

A közgyűlést itt lehet visszanézni:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik