P. K. 2020.04.21 09:25 Frissítve: 2020.04.23 21:38

Csányi Sándort újraválasztották, további öt évig az MLSZ elnöke

A Magyar Labdarúgó-szövetség a kialakult járványügyi helyzetben Európában elsőként online tartotta tisztújító küldöttközgyűlését, melynek fő napirendi pontjaként Csányi Sándor elnököt és az elnökséget is újraválasztották a küldöttek.

A következő öt évben is Csányi Sándor vezetheti az MLSZ-t (Fotó: Tumbász Hédi, archív)

 

Csányi Sándort 2010 óta harmadszor, egyhangúlag választották meg a Magyar Labdarúgó-szövetség elnökének a keddi tisztújító közgyűlésen. Új megbízatása 2025. április 21-ig szól. Csányi Sándorhoz hasonlóan az elnökséget is újraválasztották: Balogh Gabriella, Bánki Erik, Berzi Sándor, Dankó Béla, Garancsi István, Nyilasi Tibor, Anthony Radev és Török Gábor is folytathatja a munkát az elnökség tagjaként. 

 
Ki fog gólt lőni? – S. Tóth János jegyzete
MLSZ: infografikán Csányi Sándor tízéves elnöksége

Csányi Sándor a közgyűlés végén, zárszavában a Nemzeti Sport keddi jegyzetét idézte, arra reagált. „Mi nem fogunk gólt lőni, erre a feladatra az elnökségből esetleg Nyilasi Tibort delegálnám. A mi feladatunk az utánpótláshoz, a felnőttfutballhoz és a klubfutballhoz szükséges munka megfelelő körülményeinek a megteremtése. A szakemberképzés az, ahol elégedetlenek vagyunk. Elsősorban az utánpótlásra gondolok. Azt ígérhetem, hogy mindent megteszünk a futballunk további fejlesztéséért, és a futball minden szegmensével szeretnénk együttműködni. Bízunk benne, hogy hamarosan úgy alakul a helyzet, hogy mérkőzéseket lehet rendezni. Az első természetesen az emberélet, de bízom benne, hogy hamarosan újra a pályán találkozhatunk. Köszönöm a bizalmat! Jó egészséget kívánok mindenkinek!” 

A küldöttközgyűlésről szóló bővebb beszámolóval később jelentkezünk. A közgyűlésen elhangzottakat az alább található élő közvetítésünkben lehet elolvasni.

A közgyűlést itt lehet visszanézni:

 

 

 

Még több
2021.07.30 22:27:23

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. Lesz majd néhány ollózás, átemelés, kötény, okszizás...

2021.07.30 17:54:39

Labdarúgó NB I VAJDA GYÖRGY (összefoglaló), PÓSFAI GYULA (percről percre)

Öt sárga és egy piros lapot osztott ki a bíró a közel 100 percig tartó találkozón.

2021.07.30 17:11:07

Labdarúgó NB I CSERHÁTI ANDRÁS (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Soha rosszabb nyitányt, izgalmas, fordulatos mérkőzéssel indult a labdarúgó NB I új idénye!

2021.07.30 15:47:23

Labdarúgó NB I BORSOS LÁSZLÓ (összefoglaló), VÉGH JÁNOS (percről percre)

Hetedjére összejött a felcsútiaknak a győzelem • Egy korai gól döntötte el a finálét.

2021.07.29 19:10:08

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A labdarúgó NB I rajtjához közelítve ezúttal is elkészítettük a Nemzeti Sport Magazin hazai élvonallal foglalkozó 100 oldalas kiadványát.