Mezőkövesd: Várhatóan lesz három távozónk – Szivics

Vágólapra másolva!
2017.01.31. 19:50
A Mezőkövesd vezetőedzője, Tomiszlav Szivics klubja hivatalos honlapjának nyilatkozott. A szerb szakember elmondta: három futballista minden bizonnyal távozik a csapattól, és egy új igazolás is a tervek között szerepel.

Az ötven esztendős tréner komoly változásokat szeretne látni a Mezőkövesd játékán, emiatt szeretne három játékosától megválni, illetve egy új labdarúgót is szívesen látna csapatában, akiről néhány információt már meg is osztott.

„Várható mozgás a keretben, hiszen változtatunk a játékstílusunkon – mondta Szivics a mezokovedzsory.hu-nak. – Van olyan, akinek ez nem fekszik, sokkal fairebb, hogy megmondjuk neki és talál klubot, ahol rá lesz szükség. Várható egy minőségi játékos érkezése, amivel teljesen elégedett lennék.”

„Komoly erősítés lenne, és tavasszal folytathatjuk vele a sikeres szereplést. Egy szlovák védekező középpályásról van szó, aki évekig játszott Csehországban, az első osztályban szerepel, rendszeresen lehetőséget kap, versenyző típus.”

Ami a távozókat illeti, a szakvezető név szerint megemlítette azokat, akik minden bizonnyal máshol folytatják pályafutásukat:

„Várhatóan lesz három távozónk is, Patrick Mevoungou, Fröhlich Roland és Mihailo Milutinovics.”



TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A MEZŐKÖVESD ZSÓRYNÁL
Érkezők: Balogh Béla (Gyirmót FC Győr, szabadon igazolhatóként), Farkas Dániel (szerbiai, Szpartak Szubotica – Szerbia), Lazar Veszelinovics (szerb, Pohang Steelers – Dél-Korea)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Távozók: Heffler Norbert (nyíregyházi kölcsön után Balmazújváros), Mihai Nicorec (román), Polényi Gábor (ZTE FC), Jan Vosahlík (cseh)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz: Devecseri Szilárd (Haladás)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Ulysse Diallo (mali, Elazigspor – Törökország), Fröhlich Roland, Patrick Mevoungou (kameruni), Mihailo Milutinovics (szerb)


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik