Mezőkövesd: 10-szeres magyar válogatottat igazoltak

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2023.01.17. 14:34
A Honvédtól távozó, 27 éves Nagy Dominik a Mezőkövesd Zsóry hetedik téli szerzeménye.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy szerződése decemberi lejártával távozik a Honvédtól a 27 éves, 10-szeres magyar válogatott középpályás, Nagy Dominik, akinek a szerződtetését kedden a Mezőkövesd Zsóry jelentette be.

„Városunkban folytatja a pályafutását Nagy Dominik” írja a mezokovesdzsory.hu, amely holnapra ígér bővebb tájékoztatást az átigazolásról.

Nagy Dominik két évvel ezelőtt szerződött a Honvédhoz, melynél 39 NB I-es meccsen kilenc gólt és hét gólpasszt ért el. Itthon az élvonalban korábban játszott a Ferencvárosban és nevelőklubjában, a Pécsi MFC-ben is. Tagja volt az FTC bajnokcsapatának a 2015–2016-os idényben és háromszoros Magyar Kupa-győztes is a Ferencvárossal. 2017-ben a Legia Warszawához szerződött, amellyel háromszor lengyel bajnok lett, 2020 tavaszán pedig szerepelt a görög Panathinaikoszban is. Nagy a mezőkövesdiek hetedik téli szerzeménye.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS MEZŐKÖVESDEN
Érkezők:
Ilja Beriasvili (grúz, FC Telavi – Grúzia), Csontos Dominik (Ferencváros, legutóbb kölcsönben Soroksár, szabadon igazolhatóként)), Steliano Filip (román, szabadon igazolhatóként, legutóbb Dinamo Bucuresti – Románia), Márkus Attila (Nyíregyháza Spartacus), Nagy Dominik (Bp. Honvéd, szabadon igazolhatóként), Nyikolaj Prudnyikov (orosz, szabadon igazolható, legutóbb FK Orenburg – Oroszország)
Kölcsönbe érkezők: Lehoczky Roland (MTK Budapest)
Kölcsönből visszatérnek:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:

Kiszemeltek: Younn Zahary (francia, szabadon igazolható, legutóbb Stade Olympique Choletais – Franciaország)
Távozók:
Kölcsönbe távozók: Bobál Dávid (MTK Budapest)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik